Annonce
Sydfyn

Debat: Glæden over vores fine nye vej varede ikke længe

Den nye asfalt på Willemoesgade, mens den stadig tager sig fin ud. Foto: Leif Møller Madsen
Annonce

Læserbrev: Hurra, hurra – vi har fået ny vej!

Glæden er stor blandt beboerne i Willemoesgade, Marstal. Efter i godt 3 måneder at have været ”spærret inde” på matriklen kan vi nu igen få bilen hjem fra fjernparkering til egen garage, cyklen ind i cykelskuret uden at skulle bære den på nakken, og barnevognen skal ikke længere løftes over naboens hæk.

MEN det har været ventetiden, besværet og støjen værd at holde ud. Pilegårdens Maskinstation har gjort et formidabelt arbejde og afleveret en ny vej til asfaltmaskinerne som netop er blevet færdige med ”første lag”. Kommunens folk er ved at være færdige med fliselægning i begge sider og kan også aflevere et flot resultat. Jo, - vi har fået en fin ny vej, endda med sort asfalt, lige som i gamle dage.


Eneste kvalitet man kan finde ved de knuste skærver er, at det er billigt!

Leif Møller Madsen


Vi går faktisk og glæder os over vores fine gade, men glæden får næppe lov at vare så længe. Rygtet siger, at gaden skal have pålagt det samme lag knuste skærver som en stor del af byens øvrige gader og veje.

En belægning som er meget by-uvenlig. Den er en dårlig oplevelse for: unge på rulleskøjter og løbehjul, for alle slags cyklister, for barnevogne, for ældre med rollator og handicappede med elkøretøjer. Den er hård ved cykeldækkene og stort set umulig at forcere for en pårørende eller besøgsven som for eksempel er ude at køre en tur med en gangbesværet i rullestol.

Eneste kvalitet man kan finde ved de knuste skærver er, at det er billigt!

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Annonce