Annonce
Debat

Debat: For hård kritik af restaurant Sejlklubben

Simon Riber.

På Fyens Stiftstidendes Kerteminde-sider den 24. juli har en ung praktikant hårdt kritiseret forholdene i Restaurant Kerteminde Sejlklub.

På det useriøse medie Facebook har praktikanten fundet et indlæg fra to damer, der har været gæster i Restaurant Kerteminde Sejlklub.

Der var uheldigvis en flue og en bladlus i maden, og nogle muslinger var anderledes, end de burde være. Den slags må ikke ske, men der sker fejl for alle.

Når nogle bliver kritiseret, kan de reagere for voldsomt.

Har praktikanten tænkt på, at Pernille har været udsat for en ulykke med tre brud på det ene ben, der er blevet repareret med stålskinne og skruer. Efter næsten et halvt års sygemelding er hun begyndt at arbejde igen, men smerterne er så stærke, at hun ikke kan fortsætte, og hun og hendes mand er nødsaget til at stoppe med at drive restauranten. De har opsagt lejekontrakten til ophør ved årets udgang.

Dette er naturligvis ingen undskyldning for fluer, bladlus og lukkede muslinger, men det kan være forklaringen på værtsparrets stærke, verbale reaktion.

Med det nuværende værtspar har vi besøgt restauranten ca. 35 gange. To af underskriverne spiste i restauranten i onsdags og igen søndag for to dage siden.

Vi har aldrig haft grund til at klage over maden eller betjeningen. Alt har været i orden.

Vi fortsætter med at spise i Sejlklubbens restaurant. Det bør andre også gøre.

Annonce

Svar

Kære Bente og Hervig Bach og Simon Riber Kristensen

Hvis man ikke kan lide budskabet, så kan man altid skyde sendebudet.

På Kerteminde-redaktionen skriver vi om, hvad der sker i vores lokalsamfund. Både godt og skidt. Vi valgte først at skrive om Restaurant Sejlklubbens dårlige omtale, da orkanen blæste for fuld styrke på de sociale medier.

Man kan være enig eller uenig i, om de to kvinder burde have skrevet deres Facebook-opslag, eller hvordan restauranten har reageret på de tusindvis af negative kommentarer, de har fået. Men det er hævet over enhver tvivl, at når en lokal virksomhed bliver ramt af en "shitstorm," der er så kraftig, at den bliver dækket af landsdækkende medier, så har læserne af Fyens Stiftstidende ret til at vide, hvad der foregår.

Med venlig hilsen

Peter Ammitzbøll

Lokalredaktør Kerteminde

Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Dommer fra arkitektkonkurrence står fast i forsvar af omstridt faaborg-bygning: Helios pirrer mine sanser

Fyn

Politiet: Giv os flere tip om Mark

Klumme

Dagen i dag: 62-årig kvinde er blevet mor

1994 En italiensk kvinde på 62 år, Maria Munaretto fra Vicenza, er for første gang blevet mor efter at have fået et befrugtet æg indopereret. Men hvem der er ansvarlig for den kunstige befrugtning er der opstået uenighed om i lægekredse. Ifølge presseberetninger i går er det foreløbig kun klart, at Maria Munaretto fik indopereret et befrugtet æg fra en anden kvinde på en klinik i Bologne. Barnet kom til verden i juli og vejede ved fødslen 2780 gram. Gynækologen Carlo Flamigni, som hævdes at være den ansvarlige for indgrebet, benægter og siger, at han ikke har set den pågældende kvinde de seneste to år. Den lykkelige, nybagte mor har selv denne kommentar: Venligst, kald mig ikke bedstemor. 1969 Borgmester Holger Larsen, Odense, har modtaget et trusselsbrev, som er blevet overgivet til politiet på grund af dets alvorlige karakter. Det truer med, at borgmesteren vil blive dræbt inden fredag. - De skal miste Deres smukke hoved, hvis jeg fortsat skal tage mod afslag fra Deres ophøjede sæde, hedder det i brevet fra den ukendte afsender. Borgmesteren har modtaget brevet gennem postvæsenet og afsendt uden konvolut. Man formoder, at brevskriveren er tilknyttet socialkontorets klientel. - For mig er anonyme smæde- og trusselsbreve ikke noget ukendt fænomen, siger borgmesteren. De ender som regel i papirkurven, men i dette tilfælde fandt kommunaldirektøren det alligevel bedst at underrette politiet. 1944 Postvæsenet i Odense vil ikke bringe værdipost ud til folk efter kl. 18, og desuden vil eksprespakker og telegramanvisninger, der ankommer til byen sent på dagen, ligge over til næste morgen. Foranstaltningen er gennemført på generaldirektoratets foranledning i en række byer ud fra et ønske om at befri budene for det ansvar at skulle gå ud i den mørke by med værdisager uden beskyttelse. Ud over disse indskrænkninger sker der ingen ændringer i postomdelingen i Odense. Der vil fortsat være omdeling kl. 8, kl. 11 og kl. 17. Omdelingen kl. 11 vil i væsentlig grad være forbeholdt værdipost, inkasseringer og telegramanvisninger. Almindelige telegrammer og ekspresbreve vil fortsat bliver bragt ud efter kl. 18.

Fyn

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Annonce