Annonce
Debat

Debat: Fantastisk god nyhed…

Lokaldebat: Den seneste tid har budt på to gode miljøhistorier:

Først at Landbruget, Dansk Naturfredningsforening, Odense Kommune samt SDU har indledt et samarbejde om at forbedre forholdene i Odense Fjord.

Men også at Anders Thingholm, (K) formand for Teknik og Miljøudvalget i Nordfyns Kommune, efterlyser vores rolle i den proces. Det er rigtigt og åbenbart rigtigt, at Nordfyns Kommune er en vigtig medspiller med store områder inklusive landområder op til Odense Fjord.

Annonce

Så jeg håber, der er handling bag ordene, og at Nordfyns Kommune straks kontakter folkene bag samarbejdet. Så vi kan tage vores naturlige vigtige del i den proces.

Jeg håber, der er politisk vilje i Nordfyns Kommune allerede nu, ellers vil vi fra Radikale Venstre forhåbentlig kunne presse på efter kommunalvalget i 2021. Vi vil arbejde for bedre miljø, klima og drikkevandsbeskyttelse i Nordfyns Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Måtte fyre medarbejder, da plejehjem fik forbud mod at handle i Brugsen: Nu tager brugsuddeler hatten af for politikerne

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce