Annonce
Læserbrev

Debat: Få styr på dit hus, Mette Kristensen

Læserbrev: Først skal der lyde et tillykke til Mette Kristensen med sin nye position som det lokale Venstres nye leder og borgmesterkandidat. Men nu må du se at få orden i eget hus.

Her skal nemlig lyde en opfordring til det lokale Venstre i almindelighed og til Mette Kristensen i særdeleshed.

Skal Svendborg også fremover ude i verden og blandt eventuelt kommende investorer i vores kommune være kendt for en gruppe gamle mænds evige kævlerier om parkeringspladser og torveindretning? Er der virkelig ikke andre mere væsentlige spørgsmål her i kommunen, man kunne diskutere politik omkring? Skal disse gamle mænd også fremover tale byen ned i omverdenens øjne, mens de slås om parkering, vejføring og byfornyelsesprojekter, som vi måske får råd til at sætte i gang ude i fremtiden?

Kære Mette Kristensen. Kald dine folk til orden eller sørg for, at de bliver erstattet af yngre og mere klarsynede byrådskandidater til næste kommunalvalg.

Borgmester Bo Hansen (S) har gjort sit med det utraditionelle forslag med sit forslag om omrokeringer i udvalgene, hvor de tre ”værste” kombattanter blev foreslået andre udvalgsposter. Denne løsning kunne Venstre under den tidligere ledelse ikke acceptere. Ej heller kunne man holde sine forligsaftaler.

Jeg håber, du vil være en mere fremsynet og visionær leder af din byrådsgruppe og skabe orden i eget hus.

Arkivfoto: Jan Sternkopf
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce