Annonce
Sydfyn

Debat: Et svar til Pia Dam: Skal man tage en for holdet?

H.C. Wulff appellerer til, at der findes løsninger for den grønne omstilling som alle parter kan være tilfredse med. Foto: privat
Annonce

Læserbrev: Pia Dam (S) skriver i sit læserbrev og udtalte tidligere på byrådsmødet i denne måned, at man som borger skulle være klar til at tage en for holdet, hvis vi skulle nå i mål med den grønne omstilling.

Svendborgsundbroens naboer blev brugt som eksempel.

Jeg tror, de fleste kan se, at sammenligningen halter gevaldigt mellem en offentlig bro, hvor der ingen alternativer var, hvis man ville forbinde Tåsinge og Fyn, og så et privat vindmølleprojekt, hvor der er masser af alternativer.

I den forbindelse er det jo tankevækkende, at bare en enkelt gennemsnitlig havvindmølle ville kunne opveje de tre 150 meters Broholmmøllers elproduktion.

Hvorfor skal Svendborgs yderområder plastres til med vindmøller, når der er langt bedre løsninger, der ikke generer nogen?


Hvorfor skal Svendborgs yderområder plastres til med vindmøller, når der er langt bedre løsninger, der ikke generer noge


Jeg tænker, at rigtig mange borgere bakker op om ideen i at tage en for holdet, hvis vi vel og mærke var et hold. Lige nu er det i midlertid kun få områder, der holder for, så hvad med at inddrage borgerne i alle områder i byen i processen ikke kun Broholm f.eks eller Sydtåsinge.

Vi fra Sydfynslisten er overbevist om, at vi hurtigere og bedre kommer i mål med den grønne omstilling, hvis vi gør det i fællesskab i stedet for at gøre byrådet til en kampplads for forskellige ideologier. Vi behøver ikke at "ofre" nogen eller ødelægge vores landområder.

Hvad med om byrådet lagde linien om og fandt løsninger, vi alle kunne se os i, således at der virkelig indfandt sig en stemning i kommunen af, at alle var med på det samme "hold" ?

Som det er lige nu bliver vi hele tiden splittet i "for eller imod", og det gavner bestemt ikke holdfølelsen - tværtimod.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Sundhedshus på giftig grund

Middelfart

76.457 biler om dagen: Efter 50 år kan Lillebæltsbroen få brug for en makker til at klare trafikpresset

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Erhverv For abonnenter

Lukkede fabrik i Ringe: Nu tjener fynsk kæmpe koncern penge igen

Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Annonce