Annonce
Læserbrev

Debat: Svendborg Kommune appellerer til kultursnobberne og københavnerne

Annonce

Lokaldebat: Svendborg Kommune er ude på dybt vand.

Med det mener jeg, at der kommer flere og flere sager, hvor kommunen kaster penge efter prestigeprojekter uden at vide de reelle omkostninger for kommunen og borgerne.

Først var det havnebadet og skøjtebanen, der heldigvis blev lagt på is. Herefter kom så Baggårdteatrets våde drøm om en plads på Frederiksøen. Og nu senest udvidelse af biografen og nedlæggelse af den gamle badstue, hvor kommunen igen ikke kender de økonomiske omkostninger.

Kommunen skal spare, og gang på gang er det børn og gamle, der står for skud, men når det kommer til kulturen, er der ingen grænser for galskaben. Det er efterhånden tydeligt, at Svendborg Kommune appellerer til kultursnobberne og københavnerne, som ikke længere orker den støt stigende vold og luftforureningen, som foregår i vores gamle hovedstad, og overlader landområderne at sejle deres egen sø.

Skal Svendborg absolut være ekstravagante, var det bedre, at vi forberedte os på klimakrisen, hvor oversvømmelser og forurenet drikkevand bliver hverdag, og i stedet bruger penge på at forhindre dette, fremfor en ø, der muligvis ligger under vand indenfor de næste 10-20 år.

Marianne Mix Larsen, lokalformand i Dansk Folkeparti. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce
Annonce
Fyn For abonnenter

Helten fra "Miraklet i Madrid" er stadig en cirkushest - efter at have været rundt i både Hannover, Kaiserslautern og senest Aarup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce