Annonce
Debat

Debat: Dyr omgang

Annonce

Læserbrev: Rådkvinde Susanne Crawley Larsens indlæg i FS 7.7. vidner om dyb politisk/økonomisk uansvarlighed. End ikke De Radikales formand, Morten Østergaard, tror jeg, vil bakke op om en sådan uansvarlighed.

Rådkvinden har i henhold til Odense Kommunes styrelsesvedtægt som rådmand for et forvaltningsområde påtaget sig såvel et politisk som administrativt ansvar for den forvaltning, hun leder - eller rettere åbenlyst ikke er i stand til at lede. Rådkvindens politiske og administrative ansvarlighed kan ligge på et meget lille sted, ja, den er nærmest ikke-eksisterende. Det er ganske enkelt skandaløst. Forslaget om en ladcykel i vuggegave er ikke engang en joke, men åbenbart ramme alvor.

Det er jo klima-idioti helt ud i det ekstreme. Det næste bliver vel at hælde hele kommunekassens penge ud i Vollsmose-ghettoen til ingen verdens nytte. Det politiske stemmefiskeri har snart ingen anstændige grænser, og begrebet økonomisk ansvarlighed er blevet en by i Rusland.

Rådkvindens forvaltning er ikke engang en politisk børnehave eller vuggestue, men er en kravlegård, hvor rådkvinden kravler rundt og har tabt sutten. Mon ikke Anker Boye i sit stille sind fortryder sin rotur med Susanne Crawley Larsen på Odense Å. Mandater kan også købes for dyrt.


Rådkvindens forvaltning er ikke engang en politisk børnehave eller vuggestue, men er en kravlegård, hvor rådkvinden kravler rundt og har tabt sutten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Havde ingen symptomer på første skoledag: Elev på Brenderup-skole er testet positiv for corona

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce