Annonce
Debat

Debat: DN er en arrogant smagsdommer

Annonce

Planklagenævnet har nu langt om længe afgjort, at Danmarks Naturfredningsforenings (DNs) klage over Nyborg Kommunes byggetilladelse til opførelse af ny helårsbeboelse på Lersey Alle i Taarup, afvises i sin helhed.

Sagen har verseret i klagesystemet i over 2 et halvt år.

DN klagede over byggetilladelse til enfamilieshus i landzone. Der var ansøgt om nedrivningstilladelse til eksisterende ejendom og byggetilladelse til mindre og ny ejendom, hvor DN klagede over, at det nye hus var for moderne og med fladt tag.

DN klagede på trods af, at der findes adskillige tilsvarende huse med fladt tag i landzone, hvor DN også må have tabt sagen med mindre der klages helt vilkårligt.

I vores tilfælde tog vi kontakt til en af landets ypperste specialister på området for at få rådgivning, hvor svaret var, at det var spild af penge at bruge ham, da DN under ingen omstændigheder ville kunne få medhold, hvilket han fik ret i.

DN udviser magtarrogance og nu også som smagsdommere ud i arkitekturen. Landspolitikerne må begrænse deres klageret i disse sager, hvor de mange uberettigede klager er med til at tilsande klagesystemet, ligesom det giver dem, som de uberettiget klager over, bekymringer og helt unødvendige omkostninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce