Annonce
Debat

Debat: DF er klar til at tage ansvaret for kommunen

Dorthe Ullemose, medlem af Folketinget og Svendborg Byråd for Dansk Folkeparti. Foto: Katrine Becher Damkjær

Læserbrev: Dansk Folkeparti Svendborg lægger for første gang et udvidet lokalpolitisk program på bordet. Vores parti står klar med 10 stærke kandidater, der er klar til at tage det endelige ansvar for kommunen.

Vi har med denne politik et solidt grundlag for arbejdet i næste valgperiode. Vores kommune er udfordret på flere plan. Økonomien er løbet løbsk, gælden er på knap en milliard og vi har et af landets største skatteprocenter, arbejdsløsheden er alt for høj, resultaterne for vores skoleelever er ikke gode nok og mangel på politisk ledelse gør det svært at løse udfordringerne.

På trods af de mange parametre, hvor Svendborg klarer sig dårligt, er der mange stærke sider i vores by. Netop disse sider kan i høj grad hjælpe os til at skabe bedre resultater til gavn for alle i byen.

Vi ønsker en kommune, hvor kernevelfærden er i fokus. Vi skal lykkes med at alle unge får sig en ungdomsuddannelse og levere en ældreomsorg på niveau med de bedste i landet. Dette er vores fornemmeste opgaver og det betyder, at man må tage politisk ansvar når der skal spares. Samtidig skal vi skabe et erhvervsvenligt miljø, der sikrer arbejdspladser og praktikpladser til byens borgere.

Kulturen skal fortsat fylde i byen. Vi vil gerne øge opmærksomheden på den del af kulturen, der er særlig dansk og som jo har skabt verdens frieste samfund.

Der er brug for en stærk politisk ledelse. Vi insisterer på, at borgernes mandater ikke skal styres af "djøfferi". Politikerne skal gå forrest. Politikerne skal sørge for tryghed på alle planer. Vi er klar til at levere den tryghed.

Med vores politiske program forsøger vi at løse byens sværeste udfordringer, selvom vi udmærket er klar over, at flere partier skal være en del af løsningen. Med de nødvendige mandater vil vi sætte en stopper for, at enkelte partier kan styre i den gale retning. Der er brug for bredt samarbejde, hvis vi skal lykkes med at bringe vores kommune sikkert ind i fremtiden. Det kalder vi "Klog Forandring".

Læs hele Dansk Folkepartis politiske program på www.dfsvendborg.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Corona-nødråb fra børnehaver i Vollsmose: Vi bliver svigtet mens smitten spreder sig

Annonce