Annonce
Debat

Debat: Det giver ingen mening

Annonce

Butiksliv: Som adm. direktør og ejer af virksomheden Vin Med Mere.dk ApS er det med stor frustration, at jeg her under corona-krisen oplever så mange ting, som slet ikke giver mening for mig. Jeg har nu haft mine store tre fysiske vinbutikker lukket helt ned i tre uger, og på samme tid oplever jeg andre butikker, som holder åbent og nærmest får stor ros for det.

Jeg har også oplevet butikker, som har været udsat for en såkaldt shit-storm, fordi de netop holdt deres butik åbent, og derfor har lukket ned. Så det er en utrolig svær beslutning.

Jeg har gang på gang fulgt intenst med, når statsminister Mette Frederiksen har holdt pressemøde, men jeg har hver gang siddet tilbage med undren og flere ubesvarede spørgsmål. Her til aften stødte jeg endnu en gang på en ting, som får mig til at undres. Klokken 20.11 går jeg ind i den lokale Føtex i Kolding for at handle ind. Jeg blev mødt af en kæmpe skærm, med information omkring corona, som jeg slet ikke forstår.

På skærmen stod der følgende information: "Pas på jer selv og pas på os! Denne Føtex er godkendt til at have max 600 personer i butikken ad gangen". Jeg blev simpelthen nødt til at tage et billede, Det giver ingen mening for mig! Der står ikke 6 eller 60... men 600! personer, som der må være ad gangen i den lokale Føtex. På samme tid på der max være fem biler på den udendørs genbrugsplads.

Hvem pokker laver disse “bestemmelser” spørger jeg? Jeg ved godt, at de 600 personer er under normale omstændigheder, men hvorfor pokker vil Føtex fremstille det således, at man opfatter det som en corona-godkendelse, og fremhæve tallet 600 med meget stor skrift. Jeg har stor respekt for vores politikere. Jeg savner dog helt klare udmeldinger, således at det ikke bare er tilfældigt, om jeg og mine mange kollegaer holder åbent eller lukket.

Kasper Thustrup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Kerteminde

At blive voksen

Odense

Politichef om drabssagen fra Egeparken: - Det er for tidligt for os at melde ud, hvad der præcis er sket

Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Annonce