Annonce
Sydfyn

Debat: Det er ikke først gang, jeg oplever, at folk invaderer hinandens sfære

Maja Rosendal Avnbøg, Sanddalsparken 15, 2.tv 5700 Svendborg, skriver i sit læserbrev, hvordan hun oplever, at folk er uden respekt for afstand til hinanden. Privatfoto
Annonce

Via appen Too Good To Go kan man efter lukketid købe rester fra D’let. Når restauranten er åben, står folk med passende afstand og venter på tur. Men efter lukketid er dét ikke tilfældet.

En mand stillede sig forleden alt for tæt på mig. Jeg gjorde ham opmærksom på, at reglerne om afstand også gælder efter lukketid. Han svarede, at jeg var uhøflig. Jeg var ikke enig og opridsede en-meter reglen. Hans svar var at presse sin albue hårdt mod min, mens han kaldte mig grimme ting.

Det er ikke først gang, jeg oplever, at folk invaderer hinandens sfære. I denne situation havde jeg brug for en ”voksen”, der kunne sørge for, at folk tog hensyn og overholdt de sikkerhedsmæssige regler.

Er vi dér, hvor der skal ansættes vagter i butikker og restaurant for, at folk kan være sikre på, at deres helbred tages alvorligt? Måske vi skal have et korps af frivillige, der kan mande sig op mod dem, der ikke forstår budskabet? Noget må der gøres, for det er åbenbart ikke nok at appellere til folks sunde fornuft. Slet ikke, når maden er too good to go.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Odense

Fyns Politi: Personer i voldsom bilulykke på Østerbro har ikke tilknytning til bandemiljøet

Annonce