Annonce
Kerteminde

Debat: Derfor er der mange Stofa-biler på vejene

Læserbrev: Generalforsamlingen i Kerteminde Antenneforening, som skulle finde sted den 31. marts, udsættes til CORONA-situationen har lagt sig, og vi igen kan mødes i større forsamlinger.

På generalforsamlingen ville jeg have informeret om opdatering af foreningens anlæg, det giver mulighed for stabilt og lynhurtigt internet med hastigheder helt op til 1 Gb, mere end en tre dobling af de nuværende 300 Mb.

Ombygningen, der medfører udskiftning af flere hundrede forstærkere og udrulning af fiber helt ud til teknikskabene rundt i byen, er en fordel for såvel internet- som TV-brugere. Fremtidigt er det kun det sidste stykke fra skabene og ind til den enkelte husstand, der fortsat vil være coaxialkabel. Nye teknikker og moderne komponenter giver disse fordele uden opgravning og kostbare investeringer.

Stofa og Kerteminde Antenneforening står for ombygningen. Undervejs kan man forvente et par perioder med nogle korte afbrydelser af signalerne. Man kan gratis tilmelde ”driftsinformation” på stofa.dk og få information via SMS og/eller Email, når der kan forventes driftsforstyrrelser.

Ombygningen er delt op i flere faser og den første indledende er allerede i gang, hvilket er forklaringen på, at vi lige nu ser mange Stofateknikere og -biler i gadebilledet. Den afsluttende ombygning gennemføres af et specialuddannet hold på 25-30 teknikkere og strækker sig fra ca. medio maj til ca. medio juni.

På Kerteminde Antenneforenings hjemmeside www.ktm-ant.dk findes en detaljeret tidplan for ombygningen.

Modelfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce