Annonce
Nyborg

Debat: De unge skaber fremtiden

Kirstine Skyggelund, byrådskandidat for Socialdemokratiet, opfordrer til at skabe et attraktivt ungemiljø.

Læserdebat: I den nye befolkningsprognose ses der, at der frem imod 2033 forventes et bekymrende ungetab i Nyborg Kommune. Prognosen viser nemlig, at der vil være 218 færre unge i alderen fra 17 til 25 år.

Prognosen viser en tilvækst på totalt 0,5 procent borgere over perioden. Nogle af grupperne i prognosen viser et markant tab, andre en tilvækst af borgere. Ungetabet svarer til en nedgang på 7,6 procent, hvorimod tilvæksten af borgere over 80 år svarer til 56,3 procent, hvilket jeg finder meget bekymrende.

Jeg synes, det er meget vigtigt, at vi får vendt denne udvikling. Det er på tide, vi investerer i fremtiden!

Annonce

Der skal skabes et attraktivt ungemiljø med mulighed for at udvikle og danne sig. Vi skal have nærheden tilbage og forvandle Nyborg til en uddannelsesby, så vi kan skabe en attraktiv kommune for de unge.

Flugten fra vores dejlige kommune kan kun stoppes ved, at vi i Nyborg kommune får skabt rammerne med plads til udvikling, uddannelse og ungeliv.

Jeg er sikker på, at hvis vi viser de unge, hvordan de bygger skabet, skal de unge nok blive og selv vise hvor skabet skal stå.

Som bekendt skaber de unge fremtiden, for resten af vores alles liv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Efter fire år i kørestol har Johnny fået nok af Middelfart Kommune: Nu stiller han op til byrådet - og han har kun én mærkesag

Annonce