Annonce
Kerteminde

Debat: Dårlig ide at bygge boliger på parkeringspladsen

Hans Petersen, Kerteminde. Arkivfoto

Læserbrev: 26/3 så vi fire smilende lokalpolitikere præsentere nyheden på lokalsiderne under Kerteminde: Et betinget salg af Strandkilen Nord med mulighed for at opføre 33 almene boliger på grunden.

Ideen er udmærket, desværre udløser det planlagte byggeri på grunden store parkeringsproblemer, da parkeringspladsen forsvinder totalt. Specielt om sommeren er pladsen meget benyttet, og alternativet ligger for langt væk, hvilket også da Strandkilen Nord i sin tid blev sat til salg, udløste kraftig kritik.


Parkeringspladsen forsvinder totalt

Hans Petersen


I henhold til de nye planer for havneområdet, er det planen at flytte busholdepladsen over på havneområdet, da man håber også at sælge Strandkilen Syd. Problemet ved den placering er, at bus holdepladsen derved kommer for langt væk, og samtidig vil kræve buslommer på Hans Schacksvej.

En fornuftig løsning på det problem er at flytte busholdepladsen hen på Strandkilen Nord, derved sikres en mere central placering, samtidig med der ville blive mulighed for et begrænset antal parkeringspladser.

Bofællesskabet kunne til gengæld placeres på den anden side af Hindsholmvej, mellem Cirkel K og bebyggelsen ved Marinavejen. Så blev der skabt en pæn facade ud til vejen, som det oprindeligt var planen for 30 år siden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Stil et spørgsmål og vind fede præmier: Pokalvinder med OB gæster Abildtrup & Rasmussen

Annonce