Annonce
Læserbrev

Debat: Chokerende læsning om Danmarks fremtid

Annonce

I forbindelse med en udsendelse af DR's detektorprogram har lektor emeritus Hans Oluf Hansen i 2018 udarbejdet en prognose for befolkningssammensætningen i Danmark længere ude i fremtiden - det er rent ud chokerende læsning i al sin afmålte videnskabelige sprogbrug. Hans Oluf Hansen konkluderer, at den etnisk danske befolkning med stor sandsynlighed vil være i mindretal inden udgangen af dette århundrede.

Er dette blot tilnærmelsesvis i overensstemmelse med virkeligheden til den tid, er det en tragedie vel uden sidestykke i Danmarkshistorien. Set i lyset af de problemer med ikke-vestlig indvandring, vi oplever nu med religiøse særkrav, skyderi i gaderne, bombeattentater osv kan man kun frygte for vore efterkommere. Det centrale spørgsmål er: er vores politikere vidende om denne eller lignende prognoser? Hvis de er, hvorfor oplyses befolkningen så ikke om det? Hvis de ikke er vidende om det, er det til gengæld stærkt ansvarspådragende.

Og endelig: Har politikerne tænkt sig at lade scenariet blive til virkelighed og dermed medvirke til, at Danmark som vi kender det, for evigt vil være forsvundet?

Henrik Elmelund
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce