Annonce
Læserbrev

Debat: Borgmester, hvordan kan du acceptere Djøf-pengespildet?

Lokaldebat: Kom til at læse den noget forhenværende Helene Bækmarks forsvarsskrift (afgået kommunaldirektør i Faaborg-Midtfyn, red.). Og én ting skinner helt igennem - nemlig at en samfundsvidenskabelig uddannelse ikke er garant for positiv attitude eller en ydmyg tilgang til et job.

En ven fortalte mig til et byrådsmøde, at det var meget sjældent, man så fruen smile, og blandt politikere og borgerne havde hun fået tilnavnet "Isdronningen".

Jeg skal ikke gøre mig til dommer over hverken dette eller hint, men for pokker da, kære politikere. I har ladet det ske for vores (læs borgernes) regning. Og hvilken regning: 3,5 millioner kroner. Tænk, hvor meget I/vi kunne have gjort for disse penge.

Og til Hans Stavnsager: Jeg kender dig som en jovial og folkelig fyr, men din kommentar til fruens deroute, og din og visse politikeres accept af Djøf-tyranniet. Du er repræsentant for arbejderklassen - hvordan kan du acceptere dette Djøf-pengespild? Jeg kunne ønske mig, at du var mere rodfæstet i den oprigtige arbejderklasse og tog afstand fra magtelitens parallelsamfund og misbrug.

Men bedste ønsker om, at du og alle politikere har lært en lære om, at eksterne konsulenter nødvendigvis ikke sikrer det rette valg.

Gert Poul Christensen, Faaborg. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce