Annonce
Kerteminde

Debat: Borgerne skal have mulighed for at vælge et friplejehjem

Klavs Norup Lauridsen, borgmesterkandidat for De Konservative i Kerteminde. Foto: Helle Kryger

Læserbrev: I den konservative gruppe, hvor vi har den tidligere borgmester Else Møller, har vi en drøm, som vi internt kalder for "Elses drøm".

Drømmen handler om det gode liv i alle aldre samt det frie valg – hvilket også skal gælde for vores ældre i Kerteminde Kommune. I efteråret 2020 vedtog et fælles byråd en god helhedsplan for vores kommunale plejecentre i kommunen.


Annonce

Drømmen handler om det gode liv i alle aldre samt det frie valg

Klavs Norup Lauridsen


Den plan indeholder nye, gode og moderniseret kommunale plejecentre - herunder demenscenter samt dialog med bydere af friplejehjem. Planen for realisering af de kommunale plejecentre er kommet fra start, og nu er dialogen med bydere af friplejehjem blevet fremrykket, således at dialogen startes op inden sommerferien 2021, og Kerteminde Kommune tager dette initiativ.

Vi konservative mener, at ligesom man her i kommunen kan vælge frie og private børnehaver, dagplejere, fri- og efterskoler, så skal man også kunne tilbyde vores ældre borgere at kunne vælge mellem gode og moderniserede kommunale plejehjem samt et friplejehjem.

Vi ser meget frem til den fortsatte proces og udvikling af vores kommunale plejecentre samt den kommende dialog med de organisationer, der vil indgå i dialogen med Kerteminde Kommune om et muligt friplejehjem i din, min og vores kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce