Annonce
Debat

Det utroligste eventyr

Annonce

Læserbrev: Da jeg for mange år siden, som barn, gik på opdagelse i bibliotekets udbud, blev jeg klar over, at bibliotek var noget meget fint og også fornemt noget. Her var også dømt stilleleg, al tale foregik som hvisken, og bibliotekarinden havde håret sat op i knold.


Her er knolden blevet afskaffet, kvinderne har slået håret ud, og idérigdommen vil ingen ende tage. Og da slet ikke på biblioteket.


Jeg sad engang og passiarede med en god ven om det. Han var selv inden for faget og betroede mig, at han af og til kunne blive lidt deprimeret over, at bøgerne vendte ham ryggen.

- Jamen, så må du komme til Odense en dag, indskød jeg. Her er knolden blevet afskaffet, kvinderne har slået håret ud, og idérigdommen vil ingen ende tage. Og da slet ikke på biblioteket. Og helt enestående tilbud, unikke på grænsen til det surrealistiske. Der har f.eks. været en læseklub, der helt specifikt henvendte sig til interesserede i dokumentarfilm. Det er da noget af det morsomste, må du medgive mig. Jeg scrollede lidt op på hjemmesiden.

- Ja, eller det utroligste, sagde han.

- Ja. Alle glæder sig over, at det er så utroligt. Ingen er misundelige. Jo, det er virkelig det utroligste eventyr.

Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce