Annonce
Debat

Læserdebat: Bestyrelsen for brugs uden skyld i manglende butik i Spodsbjerg

Den lukkede brugs i Spodsbjerg. Bestyrelsen for brugsen i Tullebølle har ikke pligt til at sælge bygningen med tab  til en ny butik, mener debattøren. Arkivfoto: Ole Grube
Annonce

Jeg undrer mig over den holdning, initiativgruppen i Spodsbjerg indtager omkring genetableringen af en dagligvarebutik.

På hvilken måde ønsker man, at kommunen skal bistå, for det kan da ikke være sådan, at der skal gå skattekroner til en dagligvarebutik i Spodsbjerg.

Jeg forstår heller ikke, at det skal være bestyrelsen for Daglig Brugsen i Tullebølle, der skal være skyld i, at der ikke kommer turister og bosætning i Spodsbjerg. Det må alene være bestyrelsen, der fastsætter prisen på deres ejendom, de udbyder til salg, og når der i årevis har været underskud i forretningen, skal man da ikke være filantrop og sælge ejendommen med så stort et tab, som den tilbudte pris vil give.

Desuden kan jeg heller ikke se, hvordan Jan Ole Jakobsen skal beskyldes for blokering af projektet, fordi han er et ud af flere medlemmer af bestyrelsen i Daglig Brugsen i Tullebølle.

Man kan også undre sig over, at man har den overbevisning, at en dagligvarebutik pludselig vil kunne køre nu, når den ikke har kunnet det tidligere.

Man skulle tro, at der ville være basis for en dagligvarebutik i Spodsbjerg, hvis den lokale befolkning, campingturisterne og sommerhusbeboerne handlede lidt mere lokalt.

Man fristes også til at tro, at befolkningen i Spodsbjerg med opland måske har handlet primært i lavprisbutikkerne i Rudkøbing, når man nu alligevel var der, uden at tænke på, at man en dag ville være i den situation, man er i nu. Hvis det er tilfældet, så ligger man som man har redt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce