Annonce
Sydfyn

Debat: Arrogancen hos Svendborg Kommune har nået nye højder

Arkivfoto
Annonce

Så nåede arrogancen hos Svendborg Kommune nye højder.

Steen Skovmand begår et indlæg, der harcelerer mod den nye tømningsordning. Jeg deler hans kritik og frustration. 14 dages tømning hvor spandene får lov at stå i 30 graders varme, fungerer ganske enkelt ikke, og jeg vil vove den påstand og sige, at det grænser sig til det sundhedsskadelige.

Oplægget til den nye ordning var simpel: "Bare slå en ekstra knude på posen" - ja, goddav mand økseskaft. Det eliminerer ikke risikoen og sandsynligheden for, at en, to eller flere poser ligger og slår revner i spanden, blandt andet på grund af det porøse og miljøskånsomme plast de er lavet af, med en ulidelig stank som resultat. For ikke at snakke om antallet af mider...

Og med Kommunens nye bedste ven - en vognmand, der ikke evner eller magter opgaven i at tage fat i den rigtige ende af spanden, fordi borgeren har formastet sig til at vende spanden med håndtaget IND mod matriklen, så står man med fire ugers affald til sidst. Jeg foretrækker at tro, at det var det der var årsagen til, at de lod spanden stå og ikke bare ugidelighed - den var ellers kørt helt ud til vejen. Det havde været rart med en vejledning om dette også, sammen med den højt forkromede og meget uvirksomme knudeløsning.


Jeg ved ikke om nogle af de bestemmende medarbejdere stadig sidder med fødderne begravet i strandsandet, men når de engang får børstet sandet af fødderne og trukket i sokkerne igen, kunne det måske være på sin plads at indtage en lidt mindre arrogant holdning til undersåtternes meninger og oplevelser, og lave en seriøs evaluering af den nye ordning


Af formand for Svendborg Kommunes Teknik og Erhvervsudvalg (S) Flemming Madsens svar til Steen Skovmands meget velbeskrivende indlæg, kan man konkludere et par ting: Kommunen er stjerne ligeglade med borgernes meninger om og frustrationer over den nye og helt ufleksible ordning. Og ytrer man sin mening om dette, har man i Kommunens optik fået hedeslag og er vrøvlende og useriøs. Det er måske ret beskrivende om Svendborg Kommunes opfattelse af borgerne og deres meninger.

Jeg ved ikke om nogle af de bestemmende medarbejdere stadig sidder med fødderne begravet i strandsandet, men når de engang får børstet sandet af fødderne og trukket i sokkerne igen, kunne det måske være på sin plads at indtage en lidt mindre arrogant holdning til undersåtternes meninger og oplevelser, og lave en seriøs evaluering af den nye ordning.

Og når jeg skriver "seriøs evaluering" mener jeg, at en inddragelse af f.eks Steen Skovmands oplevelser ville være ret passende, for jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste der deler hans frustrationer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce