Annonce
Debat

Debat: Alt for mange parkerer ulovligt ved Enebærodde

Sådan så der ud ved Enebærodde i lørdags. Mange bilister valgte at parkere, hvor de ikke måtte. Foto: Claus Falkenby
Annonce

Lokaldebat: Der er nærmest folkevandring ud på Enebærodde i disse corona-tider, specielt når vejret er godt. Dejligt at se, at folk fordriver den svære tid med lidt frisk luft og skøn natur, men man kunne godt ønske sig mere respekt for lovgivningen og skiltningen.

På Tygesvej, der forbinder Mollesvej med Halshusene og parkeringsanlægget ved stranden, blev der i sommer sat skilte op med parkeringsforbud i begge sider af vejen. Problemet er bare, at langt fra alle bilister respekterer det. I lørdags var der nok et halvt hundrede biler ulovligt parkeret i begge vejsider, og statskassen kunne have tjent tusindvis af kroner, hvis der havde været politi til stede med bødeblokken.


Jamen, det kan da være lige meget, hvor vi holder, når ordensmagten alligevel sjældent kommer herud, vil nogle måske tænke. Nej, det er ikke lige meget. Der er en grund til p-forbuddet.

Claus Falkenby


Jamen, det kan da være lige meget, hvor vi holder, når ordensmagten alligevel sjældent kommer herud, vil nogle måske tænke.

Nej, det er ikke lige meget. Der er en grund til p-forbuddet. Med biler på begge sider af Tygesvej indsnævres kørebanen, og det kan give problemer for udrykningskøretøjer, så politi, ambulancer og brandbiler ikke kan komme frem.

Så kære bilist, tænk venligst på det, når du næste gang besøger den naturskønne Enebærodde, hvad enten det er for en kort gåtur eller hele den 12 kilometer lange tur rundt ud til fyret og hjem igen.

Parker venligst lovligt på p-pladsen ved stranden, og hvis den er optaget, er der også lovlige p-pladser overfor renseanlægget på Mollesvej. Det gør kun traveturen et par hundrede meter længere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce