Annonce
Odense

De trofaste: - Erik er en del af firmaets dna

Medarbejdere med erfaring som Erik Jørgensen er vigtige for Autohuset Aaløkkesholm A/S. Foto: Simon Staun
Jens Lindekilde overtog direktørposten efter sin far Bent i 1997. Dengang havde Erik Jørgensen allerede været ansat i 35 år.

1. Hvad betyder det for Autohuset Aaløkkesholm A/S at have ældre medarbejdere?

- Det betyder meget, da det er rart at have erfaring i sin stab. Det sender også et signal udadtil om, at vi ikke kun går efter de unge i branchen.

2. Hvad kan de ældre medarbejdere bidrage med, som en nyere medarbejder ikke kan?

- De ældre kan helt klart bidrage med deres erfaring og komme med gode råd samt vejledning til os alle sammen i firmaet.

3. Kan det have ulemper med en stab, hvor gennemsnitsalderen er for høj?

- Det kan godt være en ulempe at have for mange ansatte i den "høje" alder, der nærmer sig pensionsalderen. Hvis flertallet af de ansatte er pensionsmodne, vil der være behov for en større udskiftning af medarbejdere inden for et kort årrække.

4. Hvad betyder en ansat som Erik for Autohuset Aaløkkesholm A/S?

- Det betyder meget at have Erik ansat, da han næsten har været med fra firmaets opstart og er en del af firmaets dna. Erik er en særdeles vellidt person for både ansatte og kunder. 5. Hvor ofte har du og virksomheden gavn af hans viden og historik i virksomheden?

- Det hænder ofte, at vi kan komme til Erik og spørge om et godt råd, da han har en livslang erfaring og historik i firmaet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Danmark

Live: Syv mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Annonce