Annonce
Kultur

De små navne gjorde størst indtryk

KOMMENTAR

Det var en række af de mindre navne, der gjorde det største indtryk på årets Midtfyns Festival: Tina Dickow, Swan Lee, Balance, Aisha, deFaulT, Mardi Gras Big Band...

Flere af de store viste sig selvfølgelig også at være pengene værd. F.eks. var det po-sitivt at opleve, at Sort Sol faktisk var bedre, end rygtet fra Roskilde ville vide. Her spillede mørkemændene nemlig en udsøgt elendig koncert, hvis man skal tro anmelderne.

Tim Christensen var forrygende - det samme var Kool&The Gang, der overbevisende fik genskabt 70'er-discoen for en nat.

Flere af de andre "store" navne viste sig mindre ved nærmere eftersyn: Nikka Costa var fæl, Motörhead var patetiske, mens Melanie C. ikke formåede at løfte sig op til niveauet fra de gode gamle popdage med Spice Girls. Toploader havde intet særligt at byde på, mens Alanis Morissette og Vonda Shepard var superproffe, men uinspirerede og kedelige.

Et godt råd til næste års musikplanlæggere kunne være, at man sparede nogle af de udenlandske mellemstore navne og i stedet bruger pengene til nogle VIRKELIGE topnavne. Og så ellers fylder plakaten ud med nogle af alle de mindre danske og udenlandske navne, der har musikalske visioner at byde på.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Annonce