Annonce
Nyborg

De Lokalnationale overbyder Socialdemokratiet: 200 kroner er for fedtet

Carsten Kudsk (De Lokalnationale) mener, at 200 kroner er for fedtet en anerkendelse at give de offentlige ansatte i kommunen. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Nyborg: Lørdag kunne Fyens Stiftstidende fortælle, at Vibeke Ejlertsen (S), 2. viceborgmester og medlem af byrådet i Nyborg Kommune, ville vise taknemmelighed for kommunens offentlige ansatte ved at give samtlige 2400 medarbejdere et gavekort på 200 kroner.

Det skulle være en anerkendelse af deres store arbejde under coronakrisen, men samtidig også støtte op om den lokale handel.

Men selv om De Lokalnationale er enige i Socialdemokratiets forslag, mener Carsten Kudsk ikke, at forslaget om 200 kroner er tilstrækkeligt.

- Det er for fedtet. Gaver er fradragsberettiget op til 750 kroner, så hvorfor skulle vi ikke gøre ligesom i den private sektor og give dem et gavekort på 750 kroner, siger han og fortsætter:

- Et beløb på 200 kroner vil knap kunne mærkes. Derfor synes vi, at et gavekort på 750 kroner vil være en fin anerkendelse af det store arbejde, de har gjort gennem krisen. De har kæmpet og knoklet.


At give den anerkendelse viser udadtil, at vi er en kommune, der gør noget for vores ansatte, og det er vigtigt.

Carsten Kudsk (De Lokalnationale)


Med omkring 2.400 offentlige ansatte i kommunen vil regningen med Socialdemokratiets forslag lyde på cirka 480.000 kroner, hvis byrådet stemmer for forslaget. Vælger man derimod De Lokalnationales forslag, vil regningen rende op i 1,8 millioner kroner.

Men ifølge Carsten Kudsk vil det ikke være noget problem at finde de penge.

- Det skal vi nok finde på budgettet. Vi har lige set, at kommunen har en god økonomi, så det skal nok kunne lade sig gøre. At give den anerkendelse viser udadtil, at vi er en kommune, der gør noget for vores ansatte, og det er vigtigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Opråb til de unge. Kom nu i gang

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Erhverv

Succes-investor skal finde globale stjerneskud: Kommune hyrer privat iværksætterhjælp

Annonce