Annonce
Nyborg

Handlende i boderne om julemarked: Fin nødløsning

Hanne Wistrup, der står i en bod for Julemærkefonden: Jeg har været her tidligere og det er da i orden, at de har flyttet pladsen herom. For hvad var alternativet? Jeg har lige deltaget i Odenses julemarked, og der var selvfølgelig mange flere mennesker, men jeg synes det er fint her.
Annonce

Nyborg: Årets julemarked i Nyborg er lidt af en nødløsning, fordi Torvet for tiden er gravet op og ikke kan bruges til de mange juleboder som sædvanlig. Men placeringen på en p-plads lidt ude i kanten af byen er en god nødløsning, lyder det fra de handlende, Fyens Stiftstidende snakkede med lørdag middag, da markedet var godt i gang.

Mogens Hansen fra Butik Lena i Ørbæk, der blandt andet sælger fodtøj:Når man ved, at det er en nødløsning at markedet er på denne plads i år, så så fungere det faktisk ganske ok. Jeg har været med her i mange år, og jeg synes det ser ud til, at folk slet ikke har problemer med at finde frem til pladsen her, selv om det er nye rammer om markedet.
Åse Nielsen, Stenstrup, der sælger hjemmelavede juleting på markedet i Nyborg:Jeg har været til Nyborgs julemarked gennem mange år, og jeg synes det er fint nok her på parkeringepladsen. Når det ikke kan være anderledes, så synes jeg, det er aldeles fint. Det ser i hvert fald ud til, at folk stimler sammen her omkring.
John Østergaard, Skive, der arbejder for et firma, som sælger brændte mandler på markeder i hele landet:Jeg synes julemarkedet her på pladsen fungerer fint. Det er hyggeligt og det er nemt at komme til. Og så synes jeg selve pladsen fungerer fint - der er i hvert fald masser af gennemstrømning af mennesker her, hvor vi står.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce