Annonce
112

De gik forbi hinanden - og så langede han ud efter hende

Arkivfoto: Michael Bager.

Odense: En kvinde kontaktede fredag aften Fyns Politi for at anmelde et mærkværdigt overfald på Albanigade i Odense. Omkring klokken 17.45 var hun kommet gående ad gaden i retning væk fra centrum.

Imod hende kom en mand, som hun ikke kendte, og da hun passerede ham, rakte han armen ud og slog hende med flad hånd på højre side af hovedet.

Den 26-årige kvinde beskrev over for politiet manden som dansk af udseende, cirka 35 år, 185 centimeter høj og almindelig af bygning. Han havde kort, lyst hår og et lyst, kort og utrimmet fuldskæg. Han talte ifølge kvinden dansk.

Manden var iført en mørk sweater og posede, mørke jeans, og på ryggen bar han en blå Ikea-pose som en rygsæk.

Oplysninger om sagen kan gives til Fyns Politi på telefon 114.

For tre uger siden skete noget tilsvarende for en 25-årig mand, som gik i Vestergade i centrum af Odense. Da en mand, som han ikke kendte, passerede ham på gaden, fik den 25-årige pludselig et hårdt knytnæveslag på sin venstre kind.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce