Annonce
Middelfart

De fleste beholder billetten til næste års Rock Under Broen: Arrangøren regner med udsolgt inden for tre måneder

Fordi dette års Rock Under Broen blev aflyst, bliver den næste år udvidet med en ekstra dag. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen.
Billetholderne til dette års aflyste Rock Under Broen kunne frem til 6. juli komme af med deres billetter, hvis de ikke skulle med til næste års arrangement. Omkring 800 satte billetter til salg på børsen, og det glæder øverste ansvarlig for Rock Under Broen, Bent Frandsen, der regner med at kunne melde udsolgt til 2021 inden længe.

Middelfart: Corona har fået sat en stopper for de fleste af sommerens begivenheder, og Rock Under Broen er ingen undtagelse.

Folk har dog kunnet overføre deres billetter til næste år, men for dem, der ikke har mulighed for at ryste håret til næste års koncerter, oprettede folkene bag Rock Under Broen en billetbørs, hvor man kunne sælge sin billet videre.

Den var åben i to uger frem til 6. juli, og Bent Frandsen, der er formand for Rock Under Broen, er glad for, at mange allerede nu er klar på næste års arrangement.

- Vi er tilfredse med, at der ikke flere, der har valgt at sætte deres billetter til salg, siger han.

Af de 20.000 solgte billetter til 2020, blev omkring 800 billetter sat til salg på børsen. 755 billetter fandt en ny ejer. Resten købte arrangørerne selv, og de billetter er nu med i udbuddet til næste år, som der i skrivende stund er 2.180 tilbage af.

- Prisen stiger fra 650 kroner til 750 kroner her 1. august, så vi regner med at vi har solgte alle billetterne til næste år i løbet af to til tre måneder, vurderer Bent Frandsen.

Han nævner også, at der godt kan gå et par dage, inden man modtager pengene, hvis man har valgt at sælge sin billet. Har man købt med Mastercard, kan der gå helt op til 30 dage.

Annonce

To dages rock

For at gøre op for tabet af dette års Rock Under Broen, bliver programmet næste udvidet med en ekstra dag, så der vil være musik både fredag og lørdag. Arrangørerne arbejder på at sammensætte det lørdagsprogram, som folk er gået glip af i år, og der vil komme nye navne til fredag. Dem er Bent Frandsen dog ikke klar til at sige noget om endnu.


Vi er meget tilfredse med, at vi har solgt lige knap 20.000 billetter nu. Det fortæller lidt om vores størrelse, hvad vi kan, og hvad vi tilbyder folk.

Bent Frandsen


Selvom der ikke er tilføjet nye navne endnu, er opbakningen til Rock Under Broen 2021 allerede stor.

- Vi kan mærke, hvor stor interessen er for Rock Under Broen, og det er ikke kun på Fyn og i Sønderjylland – det er i hele landet, vi sælger billetter, fortæller Bent Frandsen.

Han håber, at der i sidste ende bliver solgt 22.000 billetter til Rock Under Broen 2021.

- Vi er meget tilfredse med, at vi har solgt lige knap 20.000 billetter nu. Det fortæller lidt om vores størrelse, hvad vi kan, og hvad vi tilbyder folk, siger Bent Frandsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Sigtelse i sag om knivstik: Varetægtsfængslet kvinde stak mindst seks gange for at dræbe

Middelfart For abonnenter

Yvonnes handicappede søn får frataget nattevagt: - Vi er simpelthen bange for, at han dør

Annonce