Annonce
Fyn

De er vilde med vand i Skærbæk

Dagen byder på en masse for store og - som her - små. Pr-foto

Havnen er med i landsdækkende dag med et væld af tilbud til gæsterne

Annonce

Skærbæk: Når der lørdag 10. juni er "vild med vand" i flere end 70 havne i Danmark, er Skærbæk Havn også med. Arrangementerne skal vise, hvad det våde element omkring Danmark tilbyder af muligheder både erhvervs-, transport- og sikkerhedsmæssigt samt til fritidsformål.

- Her har vi arbejdet intenst i måneder på at skabe en festlig dag for alle med en masse aktiviteter som surf, sup-paddle, kajak, roning, jollesejlads, venskabsbåd, krabbe- og rejefangst, marinehjemmeværnet og søsikkerhed, dykning, trollingfiskeri, havfiskeri og maritimt stumpemarked. Vi forventer masser af gæster på dagen her på Skærbæk Havn, siger Leon Nørulf fra Skærbæk Havn i en pressemeddelelse.

- Man kan på dagen tilmelde sig på stedet for at prøve kræfter med aktiviteterne, og så er der naturligvis mulighed for at købe mad og drikke på kajkanten. Havnens Dag byder på masser af aktiviteter for både børn, voksne og alle midt imellem - for havnen er for alle. Her på Skærbæk Havn ser vi frem til mange gæster på dagen. Vi ser selv i dag havnen som et vigtigt samlingspunkt for lokalsamfundet. Her er oplevelser, fritidsliv og fællesskab. Og så er der masser af sportsmuligheder, tilføjer han.

Havnens Dag er en ny, årlig begivenhed, arrangeret af Vild med Vand-havnene, som en del af deres engagement i projektet Vild med Vand. Det er Dansk Sejlunion og Foreningen for Lystbådehavne i Danmark, FLID, der med deres projekt Vild med Vand - med støtte fra Nordea Fonden - står bag den store dag. /EXP

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce