Annonce
Fyn

De er stolte i traditionsrige Odense KFUM - eks-FCK-stjernen Cesar Santin hyret til næste års fodboldskole

Odense KFUM-lederne var forleden stolte over, at man kunne præsentere Cesar Santin som trækplaster i den fodboldskole, som klubben arrangerer næste år - når verden forhåbentlig er blevet mere normal. Santin ses som nummer to fra venstre, mens han skuer ud over det markante anlæg på Rismarksvænget. Foto: Odense KFUM's facebook-side.
Den tidligere FC København-stjerne Cesar Santin har sagt ja til at undervise på næste års fodboldskole i den klub, som i tidligere årtier selv var en kendt målfabrik.
Annonce

FODBOLD: Det var noget af et scoop, som den traditionsrige Serie 1-klub Odense KFUM i weekenden lancerede på klubbens Facebook-side.

Efter nogle "teasere" i dagene op til lanceringen, hvor man spåede, at en kendt kapacitet kom til klubben, blev det meldt, at den tidligere FC København-angriber Cesar Santin var manden, og det må da siges at have en del stjernesus over sig.

Santin gæster i det nye år KFUM og viser sine kunster og er med som træner i klubbens fodboldskole.

- I den kommende uge bliver den samlede pakke for fodboldskolen offentliggjort. Cesar Santin er selvfølgelig hovednavn, men vi glæder os til at offentliggøre resten af holdet til næste års fodboldskole, skrev KFUM på Facebook-siden.

- Vi kan røbe så meget, at vi har headhuntet nogle af landets bedste ungdomstrænere, samt andre spændende fagfolk til at fuldende teamet bag, tilføjede KFUM, der i de kommende dage og uger vil melde, hvordan og hvornår der åbnes for tilmelding.


I den kommende uge bliver den samlede pakke for fodboldskolen offentliggjort. Cesar Santin er selvfølgelig hovednavn, men vi glæder os til at offentliggøre resten af holdet til næste års fodboldskole

Odense KFUM om Santins tilsagn til fodboldskolen


Cesar Santin gæstede forleden KFUM-anlægget på Rismarksvænget i Odense, da aftalerne skulle på plads.

Santin er 38 år, og den teknisk dygtige og skarpe angriber nåede at spillede 220 kampe for FC København i perioden 2008-2012. Karrieren sluttede i svenske Kalmar i 2014.

Annonce

Lære fra sig

I hele karrieren nåede Santin at score 126 mål i 398 kampe, og desuden var han en spiller, der indgik flot i det øvrige spil, så han kan givet lære en masse fra sig på KFUM's anlæg, der i årtier rummede masser af divisionsfodbold.

Odense KFUM var i 1960'erne længe en fast bestanddel af Danmarksturneringen. Og "De Grønne" fra Odense spillede sig i 1964 sensationelt i pokalfinalen, hvor holdet mødte et af datidens storhold Esbjerg, som i starten af tresserne var firedobbelt dansk mester.

KFUM leverede en jævnbyrdig match, men tabte 1-2. Holdet blev dog efter kampen hyldet for den spillemæssigt flotte og heroiske indsats.

I dag ligger Odense KFUM i Serie 1, og målsætningen at på et-eller-andet tidspunkt at ligge i Fynsserien, idet klubben er en ren amatørklub - i en by med masser af andre stærke klubber i laget under OB.

Annonce

Tressernes angreb

Dengang havde KFUM angribere som den lynende hurtige højrewing Niels Erik Kildemoes, målkongen Helge Jørgensen, den giftige centerforward Freddy Hansen og venstrewingen Karsten Wiingreen, og en visit af Cesar Santin til KFUM ville være helt i det angrebs tegn i den æra, hvor KFUM var kendt over hele landet for hele tiden at spille frem - hvilket udløste mange målfester i begge ender.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Sport

Værsgo til VIP-menu hjemme foran husaltret - Odense Håndbold-sponsorerne kan hente take-away gallamenu før søndagens storkamp

Annonce