Annonce
OB

De drømmer om flere folk på lægterne i Farum og staver avocado på deres egen måde

Der er også sunde ting i den pakke, som FC Nordsjælland byder de rejsende reportere fra det fynske. Der er gedigent vingummi-værktøj, og der er en grøn sag i kyllinge-sandwichen. Det står for arrangørernes regning at stave avocado med k, men det er sikkert også blevet tilladt på det seneste møde i sprognævnet i Bogense. Foto: Leif Rasmussen.

40 kroner kostede det for den menige Farum-borger at komme ind til kampen. Det er godt nok ikke alverden, men der skal noget til at få det mondæne borgerskab med båd i Rungsted lystbådehavn ud til noget så simpelt som teknisk begavet fodboldspil på en onsdag aften ultimo oktober. Tre kvarter før kick off var der cirka 30 mennesker på plads på Right to Dream Park. Det er tilladt at drømme, ja.

Hos OB har Øens Hold eksisteret siden 2003 for de 109 samarbejdsklubber. Samarbejdet bliver nu hyldet med en specialdesignet kampagne-trøje, der spilles i resten af 2021 og første gang hjemme mod AGF på mandag. Det unikke ved trøjen er, at striberne i trøjen dannes af klubnavnene fra samtlige samarbejdsklubber.

- Udover at bringe de bedste fynske talenter frem på førsteholdet, så er formålet med Øens Hold at dyrke fodboldfællesskabet på Fyn. Vi ønsker at bidrage til, at alle drenge og piger, der starter til fodbold, finder en stor glæde ved spillet og dyrker sammenholdet i deres lokale klub. Derudover kan Øens Hold også give de unge drenge og piger enestående oplevelser på Nature Energy Park, når OB spiller i 3F Superligaen., siger kommerciel chef Jack Jørgensen.

Annonce

Den nye trøje kom  offentligt til salg fra onsdag hos Unisport, hummel.dk og Sportmaster-butikkerne på Fyn. Torsdag er der Fan Event hos Sportmaster i Rosengårdcentret, hvor man kan købe trøjen og få en autograf og et billede sammen med en OB-spiller. Max Fenger, Jørgen Skjelvik, Alexander Juel Andersen og Christian Vestergaard er med ved eventet.

Tarik Ibrahimagic var udtaget til OB's 19-mandstrup, men blev frasorteret til de sidste 18 mand.

Der er lodtrækning til kvartfinalerne, som foregår ude og hjemme (red.: For helt at eliminere små holds chance for at nå frem til finalen...) torsdag efter den sidste pokalottendedels-finale FC Midtjylland-AaB.

 Francis Dickoh, DR 2's fodboldekspert - De læste rigtigt: DR - har selv spillet i FC Nordsjælland men også i B93, Farum, FC Utrecht, Hibernian, Aris FC, Cercle Brügge, FC Midtjylland, Sønderjyske - vi holder lige vejret - og Lillestrøm.

Hos FCN's odds-setter Mr. Green var OB svag favorit til odds 2,32, mens en FCN-sejr stod til odds 2,85 efter et point i syv ligakampe. Efter Oliver Antmans mål til 1-0 ændrede det sig til 1,47 på hjemmesejr og 5,75 på fynsk sejr.

Mødte en af de mest erfarne fotografer i branchen. Han mente, at OB havde en pæn chance, fordi der måske ikke var helt så meget talent hos Farum-holdet som tidligere set. Sagde han.

Der var vel 200 fynske fans på stadion og de sang blandet andet slageren: "Farum er et lortested at bo". Det ville den afdøde borgmester Peter Brixtofte have været ked af at høre.

Man kan næsten tro, at man er til DM i spring på gulv, når spillerne løber hen over kunstgræstæpppet. Sådan lyder det i Farum.

Annonce
Odense For abonnenter

Tiltale mod 32-årig: Sendte bud efter Abdinurs drabsmand og to andre med skarpladte pistoler

Annonce
Annonce
Annonce
Assens

SF-profil melder sig ud efter interne stridigheder: - SF er ikke et enkeltmandsparti, hvor én person bestemmer alting

Fyn For abonnenter

Forening svindlede med indsamling til kræftramte børn: Formand ville frifindes i landsretten - fik langt hårdere straf

Middelfart

Flere dages ventetid på pcr-test: Regionen åbner ny mulighed for kviktest i Nørre Aaby

Odense

Frygt for Omikron-variant afkræftet: Det er velkendt corona-virus som huserer på Rasmus Rask Skolen

Messerschmidt afviser Thulesen: Jeg kan godt blive formand

Nyborg For abonnenter

Unge i Nyborg får deres helt eget byråd

Navne

Annette var en af drivkræfterne bag Interacoustics’ første hjemmeside

Odense

Første uheld: Letbanen støder sammen med personbil under testkørsel

Anklager kræver trecifret millionbøde til Dan-Bunkering og vil sende direktør i fængsel

Kerteminde

Tina åbner klinik på sin landejendom: Nu mangler hun bare et behåret ben

Odense For abonnenter

Manden med arret gør op med den voksne, der forgreb sig på ham som lille: Skriver "afskedsbrev til min pædofil"

Fyn

Hun brænder for det frivillige arbejde for udsatte mennesker: Derfor skal Sarwa Sharif være Årets Fynbo

Annonce