Annonce
Sport

DBU giver genvalg til tidligere udtagne spillere

Simon Kjær og Kasper Schmeichel er igen udtaget til det danske fodboldlandshold.

De 23 spillere, som oprindeligt blev udtaget til det danske fodboldlandshold, er igen blevet udtaget af DBU.

Dansk Boldspil-Union (DBU) har fredag udtaget 23 spillere til søndagens landskamp mod Wales.

Det er de samme 23 spillere, der tidligere er blevet udtaget, men endte med ikke at spille onsdagens kamp mod Slovakiet på grund af konflikten mellem DBU og Spillerforeningen.

Dermed er alle store stjerner med igen. Truppen tæller navne som Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og Thomas Delaney.

Oprindeligt blev de 23 spillere udtaget mandag 20. august. De skulle have spillet testkampen onsdag ude mod Slovakiet.

Det endte de ikke med, da landsholdsspillerne og DBU ikke kunne blive enige om en ny aftale om vilkårene for at spille på landsholdet.

I stedet spillede 17 debutanter fra de lavere divisioner og rækker kampen for Danmark, som indkasserede et nederlag på 0-3.

Torsdag vendte vikarlandsholdet retur fra Slovakiet, og det var i første omgang usikkert, hvem der skulle spille søndag hjemme mod Wales.

Men sent torsdag aften blev Spillerforeningen og DBU enige om en ny midlertidig aftale, der kunne sikre afvikling af Wales-kampen.

Der skal forhandles videre om en ny permanent landsholdsaftale, og DBU oplyser, at parterne mødes på mandag.

Kampen mod Wales spilles søndag aften klokken 18 i Aarhus. Det er Danmarks første kamp i Nations League-turneringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce