Annonce
Fodbold

DBU Fyn har en plan A,B,C og D

Claus Gramm Pedersen har måttet sende flere medarbejdere hjem fra DBU Fyn. Foto: Louise Koustrup
Smertegrænsen for de fynske fodboldturneringer ligger den 11. maj. DBU Fyn har sendt ni af 14 medarbejdere hjem.

FODBOLD: Corona har stort set lukket Danmark, og indtil videre spilles der ikke fodbold før tidligst 14. april.

Men usikkerheden betyder, at DBU Fyn har arbejdet på fire mulige scenarier, som kan ses i detaljerne på dbufyn.dk. Her fortæller turneringsledelsen, hvad der sker, hvis fodboldspillet genoptages den 13. april som plan A og hvis der først bliver spillet fodbold igen efter den 11. maj, som er plan D.

Sker det sidste så vil det blive nødvendigt for flere rækker at blive brudt om, så der skal være færre hold i hver række, så turneringen kan afsluttes 27./28. juni.

Fynsserien, serie 1 og serie 2 vil så ikke kunne blive spillet færdigt og så skal DBU Fyn afgøre, hvad det kommer til at betyde for de deltagende hold.

Samtidig har DBU Fyn sendt ni ud af 14 medarbejdere hjem

Alle berørte medarbejdere vil få udbetalt fuld løn og kan returnere til deres arbejde, når krisen er overstået, og DBU Fyn kalder dem tilbage.

- Det er en meget ærgerlig situation, at måtte sende medarbejdere hjem. Men vi er nødt til at handle økonomisk forsvarligt. Vores indtægter kommer primært fra vores klubber samt fra tilskudsordninger, og de indtægter mangler vi jo i denne tid. Som vores statsminister sagde i går, så kommer vi alle til at bidrage med betaling for noget, som vi ikke får noget for, men med hjemsendelsen kan vi få en del af vores tabte indtægter dækket via lønkompensations-ordningen, forklarer DBU Fyns administrationschef, Claus Gramm Pedersen.

.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce