Annonce
Sport

DBU Fyn-formand forventer afklaring omkring seriebolden i næste uge

Her ses angriberen Jakob Mønster i aktion for OKS mod TPI på Okson Park. Danmarksserien har stadig en chance for at blive skudt i gang. Foto: OKS
Det bliver en løsning uden fodboldkampe. Det sidste spillemæssige scenarie forsvandt efter 10. maj, fortæller Bjarne Christensen, formand i DBU Fyn.

Fodbold: Flere fynske serieklubber er gået i gang med at træne igen, men de skal ikke træne med henblik på, at sæsonen bliver genoptaget.

Chancen for en sportslig afgørelse røg med meldingen 10. maj, hvor forsamlingsforbuddet ikke blev hævet. DBU kaldte det for Plan D.

- Scenariet, der hed, at vi ikke vidste noget 10. maj gjorde, at vi måtte sige "så kan vi ikke spille fodbold", siger DBU Fyn-formand, Bjarne Christensen

Han forventer, at der træffes en administrativ afgørelse snarest.

- Om det bliver mandag eller torsdag, tør jeg ikke sige, men vi forventer alle sammen, at der kommer en afgørelse i næste uge.

- Så I skal have valgt den bedste løsning ud fra det parameter, der siger, at I ikke kan spille fodbold?

- Det er de forskellige scenarier og variationer, vi kigger i ind i, udfra at vi har meldt ud, at vi ikke kommer til at spille fodbold.

DBU Fyn skal beslutte, hvad der skal ske med Fynsserien og nedefter, og man regner med at komme med en samlet løsning for alle rækker.

- Vi forventer at melde en samlet pakke ud, siger Bjarne Christensen.

Annonce

Kobles sammen med Danmarkserien

Danmarksserien er ikke en regional række, og derfor er det ikke DBU Fyn, men DBU, der skal afgøre, hvad der skal ske med landets fjerdebedste fodboldrække. Så hvis man skal melde en samlet pakke ud for alle rækker, skal man have en afgørelse fra Danmarksserien også.

- Vi er afhængige af Danmarksserien, som skal afgøres i DBU-regi, siger Bjarne Christensen.

- Hvilken løsning er bedst i dit hoved?

- Det kommer jeg ikke til at svare dig på, så det kommer vi ikke til at diskutere i avisen, griner Bjarne Christensen.

På Fyn mangler OKS, SfB-Oure, Marienlyst, Tarup-Paarup IF og Otterup B & IK en afklaring som de højest rangerede hold. De spiller alle i Danmarksserien, som stadig kan blive sparket i gang, da den ikke hører under DBU Fyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Drab på George Floyd: Massivt fremmøde til solidaritets-demonstration i Odense

Odense

Æggekagen vender tilbage: Tidligere medarbejdere går sammen og genrejser Carlslund efter corona-konkurs

Annonce