Annonce
Nordfyn

Datoen fundet på pokalslaget i Otterup: Forventer over 1000 tilskuere

I 2017 tabte Otterup på egen bane med 2-0 til superligaholdet Randers. Det var i pokalturneringens 3. runde. Omkring 650 tilskuere var dengang på lægterne. Arkivfoto: Arne Rasmussen
Tirsdag den 24. september afvikles pokalkampen mellem Otterup og OB. Der er den største kamp for Otterup i 30-40 år, oplyser formand.

Otterup: Nu er datoen fundet for pokalslaget i 3. runde i Otterup. Tirsdag den 24. september klokken 16.30 går det løs på Nordfyns Bank Arena, når Otterup tager imod OB.

Bent Hjortebjerg, formand for bestyrelsen i Otterup Boldklub, forventer, at minimum 1000 tilskuere er at finde på lægterne, når pokalslaget fløjtes op.

- Da vi spillede mod Randers i pokalen for to år siden var der omkring 650 tilskuere - hvoraf de 10 var fra Randers, så vi forventer lidt over 1000 tilskuere denne gang, men det afhænger også af vejret.

Bent Hjortebjerg vurderer, at opgøret mod OB er den største kamp for Otterup i nyere tid.

- Jeg har fulgt fodbolden i Otterup rimelig godt de sidste mange år, og jeg kan ikke komme i tanke om en større kamp de sidste 30-40 år, hvor der er noget på spil. I 50’erne, da vi lå i 3. division, spillede vi mod hold som Frederikshavn, der blandt andet havde Guld-Harald (en af de største danske fodboldspillere gennem tiden, red) på holdet. Kampen dengang blev overværet af 3.000 tilskuere, hvilket den dag i dag stadig er stadionrekord i Otterup, fortæller Bent Hjortebjerg og tilføjer:

- Hvis vi havde trukket Brøndby eller FCK, havde vi formentlig ikke fået lov til at at spille på hjemmebane, da det er højrisikokampe.

Annonce

Mange aktiviteter

I Sydbank Fanzone vil der være hoppeborg til børnene, spark til mål efter oppustelige Faxe Kondi-dåser, mulighed for at møde OB-maskotten Victor samt mulighed for at få autografer fra OB-spillere efter kampen.

En billet koster 75 kroner. Børn under 15 år har fri adgang. Arrangørerne anbefaler at købe billet på forhånd for at forebygge kø ved indgangen.

Da Otterup Boldklub ikke har de bedste p-forhold bedes folk komme i god tid. Og de lokale må meget gerne cykle eller gå til stadion for ikke at tage p-pladser fra dem, der kommer i bil udefra.

Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce