x
Annonce
Middelfart

Dansktop-show på Gelsted Kro

Annette Klingenberg - det er hende med Mini-max. Hun var mest spillede kunstner på DR i 1974. PR foto

Gelsted: Fredag 6. marts er der dansktop-show på Gelsted Kro. Det er en gammel tradition, som nu tages op af den midtfynske sanger og musiker Simon von Konoy. Han har slået sig sammen med John Panduro på MLTV (Middelfart Lokal TV) og Thomas Truelsen på Gelsted kro, for atter at få gang i disse populære shows. Meningen er at stable to-tre af slagsen på benene om året.

Det første bliver afholdt på Gelsted Kro fredag 6. marts fra kl. 12 til 18. De deltagende kunstnere vil være Annette Klingenberg, Simon von Konoy, Karina Musik, Karina & Karsten Kupiec, Mette Renbo, Gullý Hanna Ragnarsdóttir og Susan Munksgaard. Konferencier er Chris Hart, og for lyd og lys står Michael Pjengaard.

Adgangsbilletter kan bestilles på tlf. 6449 1068.

Simon von Konoy optræder og er medarrangør af dansktop-showet på Gelsted Kro. PR foto
Karina & Karsten Kupiec optræder på Gelsted Kro. PR foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Coronavirussen vil forandre dansk politik

I Danmark har vi – heldigvis – en politisk tradition for, at vi rykker sammen, når det gælder. Således kunne Folketinget på tværs af partiskel i et højt tempo og uden det sædvanlige politiske fnidder vedtage de nødvendige tiltag. Hvad enten det var omfattende og nødvendige tiltag på sundhedsområdet, forbud mod større forsamlinger eller en historisk stor økonomisk kompensation til ansatte og virksomheder, der er ramt af Coronaen. Også fagbevægelsen og arbejdsgiverne har med indgåelsen af en trepartsaftale, der spænder et sikkerhedsnet ud under rigtigt mange lønmodtagere og mange virksomheder vist, at de er parate til at tage ansvar i denne svære situation. Men det er ikke slut endnu, og der bliver brug for flere tiltag. Både for at håndtere sundhedssituationen, men også for at sikre, at de alt for mange virksomheder, der af den ene eller anden årsag ikke bliver hjulpet af de vedtagne hjælpepakker, kan få den fornødne hjælp. Når denne coronakrise er drevet over, er der behov for samarbejder på tværs af partiskel. Til den tid vil dansk politik være forandret. Vi vil stå med en kæmpe regning, som vi endnu ikke kender, og som skal samles op. Det kommer til at kræve politisk mod og vilje. Hvordan sikrer vi de rette politiske rammer, økonomisk vækst og dermed en fortsat høj beskæftigelse? Og hvordan får vi de mange tusinde mennesker, der i disse dage bliver afskediget eller sendt hjem, tilbage på arbejdsmarkedet? Der er mange spørgsmål, der kræver politisk handling og samarbejde i Folketinget. I den første tid af coronakrisen har Folketinget vist vilje til samarbejde, men hvor længe vil det vare ved? Vil vi se ydrefløjene grave sig ned, som vanen forskriver? Og hvad med regeringens parlamentariske grundlag – herunder ikke mindst Enhedslisten og SF – vil de have modet til også at træffe upopulære beslutninger? Der må gøres ofre i tiden efter, og det er ikke givet, at Arne får lov til at komme tidligere på pension, eller at vi kan afsætte ubegrænset med penge til klimaet, hvis pengene ikke er der. For mig at se er løsningen klar: Et tæt samarbejde mellem S-regeringen og Venstre om en omfattende plan, der skal få Danmark tilbage på sporet. En plan, der rækker mange år frem – også til efter næste folketingsvalg. De to partier har flertal tilsammen og har for mig at se en forpligtigelse til at træffe de nødvendige politiske beslutninger for at bringe Danmark sikkert videre. Coronavirussen har derfor forandret dansk politik her og nu men så sandelig også på lang sigt.

Annonce