Annonce
Odense

Danskere forfølges i Vollsmose

Ifølge Ra Ranunkel, formand for samarbejdsrådet i Vollsmose, er situationen i Vollsmose højspændt og har en racistisk dimension vendt mod danskerne, der bor i bydelen.

Formand for samarbejdsrådet i Vollsmose slår alarm. Etnisk konflikt er ved at være i gang, advarer han

Det er danskere, der er ofrene for overfald og bilafbrændinger i Vollsmose, og det er bander med især palæstinensisk og somalisk baggrund, der står bag.

Ra Ranunkel, formand for samarbejdsrådet i Vollsmose, slår alarm og advarer om etnisk konflikt i den kriminalitetsplagede Odense-bydel.

- Det begyndte at blive voldsomt for en måneds tid siden, siger formanden, der ellers i årevis har forsvaret Vollsmoses ry.

Annonce

- Ra, kan du ikke gøre noget?

- Jeg har altid sagt, at jeg er stolt af at bo i Vollsmose. Jeg begynder at blive træt nu. Flere og flere af mine naboer kommer og fortæller, at de er blevet overfaldet og er blevet frarøvet deres penge. Eller at deres bil er blevet brændt af. Og alle spørger: ”Ra, kan du ikke gøre noget?” Jeg må indrømme, at jeg føler mig magtesløs.

Ifølge Ra Ranunkel er det en hardcore bande af somaliere, der begår overfald på stisystemerne bevidst rettet mod danskere. Og det er primært palæstinensere, der brænder danskeres biler af og styrer Bøgetorvet.

Han mener, at overfaldene rettet mod danskere er et svar på ”den danske gruppe af DF’ere og racister” der de seneste fem-seks år har sagt deres holdninger højt.

- Man har mærket, at noget har været under opsejling, og nu slår somalierne og palæstinenserne igen.

En etnisk konflikt, en racekonflikt, er ved at være brudt ud, og det er uhyggeligt, siger Ra Ranunkel, der også forud for dagens konference om Vollsmoses problemer retter voldsom kritik af Odense Kommunes forebyggende indsats mod unges bandekriminalitet, som han kalder ”totalt tåbelig”. Fyr dem alle og start forfra, lyder hans opfordring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce