Annonce
Sport

Danske golfspillere er i top og bund i Sydafrika

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Joachim B. Hansen ligger delt nummer seks, mens Lucas Bjerregaard ligger sidst i European Tour-turnering.

Danmark stiller med to golfspillere i European Tour-turneringen Nedbank Golf Challenge i Sydafrika, og de klarer sig vidt forskelligt, kan man roligt konstatere.

Mens Joachim B. Hansen blander sig i toppen, ligger Lucas Bjerregaard fortsat helt sidst efter fredagens anden runde.

Hansen rykkede fredag en plads op, så han nu er delt nummer seks i samlet fem slag under par. Han er seks slag efter den førende sydafrikaner, Zander Lombard.

Undervejs noterede Hansen sig seks birdies, men det blev også til to bogeys og en dobbeltbogey på vejen til runden i 70 slag, der svarer til to slag under par.

Lucas Bjerregaard klarede sig markant dårligere, selv om han løftede niveauet i forhold til torsdagens runde. Dog ikke nok til at komme væk fra sidstepladsen.

Bjerregaard brugte 75 slag efter skrækrunden i 81 slag torsdag. Tidligt på runden lavede han både tredobbelt bogey og dobbeltbogey, men siden fik han lidt bedre fat.

Der er intet cut i turneringen, så Bjerregaard har stadig mulighed for at pynte på sin score. Han er dog hele fem slag efter italieneren Andrea Pavan, der er næstsidst i stillingen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Annonce