Annonce
Sport

Danske backkandidater deler i Mæhles startdebut i Serie A

Jens Stryger Larsen (til venstre) tørnede for første gang sammen med Joakim Mæhle onsdag eftermiddag. (Arkivfoto). Foto: Daniele Mascolo/Reuters
Joakim Mæhle fik sine første minutter fra start i Serie A, da han sammen med Atalanta fik 1-1 mod Udinese.
Annonce

Udineses Jens Stryger Larsen og Atalantas Joakim Mæhle ligner to af de mest oplagte bud på en venstre back på landsholdet ved sommerens EM-slutrunde.

Onsdag stod de direkte over for hinanden i Italien, og det møde slap de resultatmæssigt lige godt fra, da opgøret i Udine endte 1-1.

Pointtabet er dog endnu en kæp i hjulet på Atalantas ambitioner om at komme helt med op i det sjove selskab. Holdet ligger på sjettepladsen med 33 point efter 18 kampe.

Længere nede kæmper Udinese for at holde nedrykningsstregen på afstand og ligger på 15.-pladsen med 17 point for samme antal kampe - fire point over stregen.

Mæhle var fra første gang med fra start i Serie A efter skiftet fra belgiske Genk, og hans mandskab fik en frygtelig start på kampen.

Landsholdskonkurrenten Stryger Larsen satte gang i et angreb, der sikrede Udinese føringen efter bare 25 sekunder.

Den tidligere FC Nordsjælland- og Brøndby-spiller sparkede bolden op ad højreflanken, hvorfra Kevin Lasagna fandt holdkammeraten Roberto Pereyra, der med en smart, flad afslutning scorede til 1-0.

Atalanta kom sig over chokket og fik udlignet kort før pausen.

Lidt tilfældigt slap Luis Muriel fri i feltet, og den colombianske angriber bugserede uden de store problemer bolden i nettet med kampens sidste scoring.

Mæhle fik hele kampen, mens Stryger blev pillet ud med få minutter igen.

/ritzau/

Annonce
Odense

Her er de nyeste corona- og vaccinetal

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Smittetallene i Vollsmose stiger igen i dag: Moské lukker og vil hjælpe med at bekæmpe corona

Debat

Debat: Batteri-drevne tog er fremtiden

Odense

Coronasmitten stiger stadig i Vollsmose: Politikere afviser at lukke bydelen helt ned

Annonce