Annoncørbetalt indhold

Dansk startup samler alle fodboldnyhederne et sted

Dette indhold er sponsoreret

Fodbold er den mest populære sport i Danmark, og det betyder også at danskerne elsker at konsumere, læse om og spille fodbold. Fodbold er en stor del af mange hverdag, hvilket betyder at når weekendens kamp for yndlingsholdet ikke går som det skal, så kan det ødelægge hele ugen. Vi danskere er utroligt passioneret omkring sport og åbner op for startups til at udfylde nogle af de huller, som sportsmarkedet har. Et af disse huller er ved at blive udfyldt af Ace Football, der forsøger at give danskerne fodboldnyheder i øjenhøjde. Ace Football kommer på et tidspunkt, hvor fodbold er helt oppe og ringe med Coronavirus og de mange overraskelser, de seneste år, i Champions League. Læs mere om Ace Football som virksomhed nedenfor.

Dansk startup med stort D

Det som Ace Football helt fantastisk og anderledes end de fleste nyhedssider er at næsten alt er produceret herhjemme indenfor landets grænser. Det betyder, at journalisterne og skribenterne er danske, hjemmesiden er dansk produceret og appen er danske produceret. Mange startups og virksomheder outsourcer deres produktioner af indhold for at spare penge, og det gør at der bliver skabt færre jobs og der genereres færre penge indenrigs. Deres app og hjemmeside er let overskuelig og logisk at finde rundt i.

Annonce

Fodboldnyheder i øjenhøjde

Ofte når man taler om fodbold kan mange bliver fanget i transferhistorier og det som foregår uden for banen. Ace Football forsøger at give læseren et mindre sladderblads-blik på fodbold, og har opbygget den dansk produceret hjemmeside og app således, at nyhederne uden for banen har deres egen kategori, så de ikke bliver forvekslet med noget andet. Dette gør at clickbait historierne er færre, og man som læser får fornemmelsen af at man ikke kun er til for at lave reklamepenge for nyhedssiden.

Annonce

Fodboldnyheder fra alle de bedste rækker

En af de helt store fordele ved netop Ace Football er at de har samlet alle de bedste ligaer fra Europa et sted. Mange andre gode danske nyhedssider har kun en specialitet. Det betyder, at når man gerne vil have nyheder fra flere ligaer samlet et sted, at man kommer til at gå tomhændet hjem. På Ace Football kan man få nyheder fra alt fra Premier League til Ligue 1 og Serie A. Det gør hverdagen og siden mere overskueligt at man kan få alle sine nyheder samlet et sted.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.