Annonce
Sport

Dansk Håndbold Forbund indkalder til ekstraordinært møde

En række fynske klubber afventer nu at få at vide, om op- og nedrykning i en række turneringer vil blive annulleret. Arkivfoto: Robert Wengler
22. marts mødes repræsentantskabet i Dansk Håndbold Forbund for at behandle en indstilling om at annullere håndboldrækkerne fra 2. division og ned, hvilket vil få stor betydning for en række fynske hold.

HÅNDBOLD: Turneringsudvalget i Dansk Håndbold Forbund har indstillet til bestyrelsen, at seniorrækker fra 2. division og ned samt alle ungdomsrækker skal annulleres for sæsonen 2020/2021.

Det oplyser Dansk Håndbold Forbund på forbundets hjemmeside.

22. marts skal repræsentantskabet i Dansk Håndbold Forbund forholde sig til indstillingen fra turneringsudvalget.

Bliver der stemt for indstillingen, vil turneringerne betragtes som værende ikke spillet. Der vil derfor ikke være nogen op- og nedrykning mellem rækkerne, hvilket vil få betydning for en lang række fynske hold.

I øjeblikket ligger HC Odense og SUS Nyborg til nedrykning i herrernes 1. division, mens Gudme gør det samme i kvindernes 1. division.

Til gengæld vil det også betyde, at Faaborg ØH på 3.-pladsen i herrernes 2. division ikke vil få mulighed for at tilspille sig oprykning, hvilket også gælder Tved, der er placeret på 2.-pladsen i damernes 2. division.

Annonce

Anbefaler at stemme for annullering

I meddelelsen på DHF's hjemmeside skrives der blandt andet følgende om indstillingen fra Turneringsudvalget:

”Bestyrelsen er enig med turneringsudvalget i, at det ikke anses for sandsynligt, at det bliver muligt at gennemføre turneringen i indeværende sæson. Derudover er bestyrelsen enig med turneringsudvalget i, at det anses for usportsligt at gennemføre op- og nedrykninger, når nogle hold har spillet 4-6 kampe, mens andre hold kun har spillet to kampe. På den baggrund vil op- og nedrykninger blive afgjort af tilfældigheder og ikke sportslige præstationer.”

”Bestyrelsen anbefaler repræsentantskabets medlemmer, at stemme for en annullering af turneringen. Hvis bestyrelsen ikke opnår flertal for indstillingen, vil turneringen blive afsluttet med ordinære op- og nedrykninger til følge.”

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Frygteligt, grotesk og helt vanvittigt: Folketinget kræves på banen i sag om 'betongulv' i skovbund

Fyn For abonnenter

Nyborg-rektor kæmper for opholdstilladelse til syrisk elev: - Jeg tror på Aya, når hun siger, hun er i fare

Annonce