Annonce
Sport

Dansk golfspiller holder sig i top-10 i PGA-turnering

Orlando Ramirez/Ritzau Scanpix
Sebastian Cappelen placerer sig efter tredje runde af PGA-turnering i Californien på en delt syvendeplads.

Den danske golfspiller Sebastian Cappelen formåede i tredje runde af PGA-turneringen Farmers Insurance Open ikke at genfinde sin imponerende form fra turneringens første runde.

Cappelen gik tredje runde af turneringen natten til søndag dansk tid i et slag under par.

Dermed placerer han sig efter tredje runde på en delt syvendeplads i turneringen, der afholdes i San Diego i Californien.

Det blev natten til søndag til to birdies for Cappelen, som dog også blev noteret for en enkelt bogey.

29-årige Cappelen lagde ellers stærkt ud, da han gik turneringens første runde i seks slag under par og placerede sig på en delt førsteplads foran flere af golfens topnavne.

Dagen efter gik han anden runde i et slag under par. Resultatet var godt nok til at sikre danskeren en samlet placering i top-3 efter anden runde.

Men med resultatet fra tredje runde ryger Cappelen længere ned i feltet. Danskeren formår dog fortsat at holde sig i turneringens samlede top-10.

Den fjerde og sidste runde af Farmers Insurance Open afholdes natten til mandag dansk tid.

Cappelen sluttede i sidste uge på en delt sjetteplads i en PGA-turnering, der også blev spillet i Californien.

Det var hans første placering blandt de ti øverste på PGA-touren og indbragte cirka 1,5 millioner kroner i præmiepenge.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Brandvæsenet måtte rykke ud: Brand i lade

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Odense For abonnenter

Tidligere overlæge fra OUH efter dødsfald på Havebæk: Forbryderisk ikke at reagere

Annonce