Annonce
Sport

Dansk golfspiller er i top-ti efter bedste runde i karrieren

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Sebastian Cappelen går otte slag under par i PGA-turnering og har kurs mod sin bedste placering nogensinde.

Den danske golfspiller Sebastian Cappelen præsterede lørdag sin bedste score nogensinde som professionel med en runde i 64 slag ved PGA-turneringen American Express i Californien.

Den 24-årige Cappelen rykker 33 pladser frem og er på en delt sjetteplads inden søndagens sidste runde. Hans hidtil bedste slutplacering på PGA-touren er en 35.-plads.

Ingen af feltets øvrige spillere formåede at komme gennem lørdagens runde i otte slag under par, som danskeren gjorde.

På banens første ni huller lavede Sebastian Cappelen fem birdies og en enkelt bogey, mens det blev til yderligere tre birdies, en eagle og en bogey på de afsluttende ni huller.

Sebastian Cappelens tidligere personlige rekord for en runde lød på 65 slag ifølge PGA's hjemmeside.

Turneringen i Californien føres af de to amerikanere Scottie Scheffler og Andrew Landry i samlet 21 slag under par.

Sebastian Cappelen er samlet 15 slag under par. Det er to slag efter Rickie Fowler fra USA på tredjepladsen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Annonce