Annonce
Faaborg-Midtfyn

Dansk Flygtningehjælp har brug for indsamlere i Faaborg og Vester Aaby

Dansk Flygtninge Hjælp kan godt bruge din indsamlerhjælp.

Faaborg: Dansk Flygtningehjælp samler ind i hele landet søndag 3. november, men der er langt fra nok, der har meldt sig som indsamlere. Flygtningehjælpen har derfor akut brug for flere indsamlere i Faaborg og Vester Aaby, fortæller Dansk Flygtningehjælps lokale indsamlingskoordinator Jens Bruntse.

- Mange har meldt sig som indsamlere i Faaborg, hvilket jeg er taknemmelig for. Men der er stadig omkring 40 ledige ruter i byen og i Vester Aaby. Jeg håber derfor, at endnu flere har lyst til at bruge tre timer på at gøre en forskel for verdens hårdest ramte flygtninge. Man tilmelder sig på www.flygtning.dk eller ved at ringe til 3373 5111, siger Jens Bruntse, der er indsamlingskoordinator i Faaborg, i en pressemeddelelse.

Landsindsamlingen er landsdækkende, og på bare tre timer kan en enkelt indsamler samle cirka 1.000 kr. ind, som går til at hjælpe lige præcis dér, hvor nøden er størst lige nu.

Pengene sikrer, at Dansk Flygtningehjælp kan sætte hurtigt og effektivt ind, når katastrofen rammer et nyt sted, og mennesker akut får brug for mad og tag over hovedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce