Annonce
Sport

Dansk cykelkomet bidrager til sejr i sin profdebut

Kasper Asgreen vandt i efteråret U23-EM i enkeltstart. Nu er han nyprofessionel på storholdet Quick-Step.

Kasper Asgreen var sammen med Michael Mørkøv med til at køre Quick-Step-holdet frem til sejren i Scheldeprijs.

Den danske cykelrytter Kasper Asgreen har fået en fin start på tilværelsen som professionel på storholdet Quick-Step.

I sin debut var Asgreen onsdag eftermiddag med til at hjælpe sin hollandske holdkammerat Fabio Jakobsen til en sejr i det traditionsrige endagsløb Scheldeprijs i Belgien.

Asgreen er forsvarende europamester i enkeltstart for U23-ryttere, og med sine evner som temporytter blev han af sit nye hold sat frem i front som arbejdsmand, da løbet gik ind på de sidste 25 kilometer.

Han var med til at køre udbrud ind og holde sammen på feltet, så det hele endte i den massespurt, som Quick-Step havde sat næsen op efter.

Her var en anden dansker Michael Mørkøv med til at køre spurtstærke Fabio Jakobsen i stilling til hollænderens anden sejr i denne sæson.

Løbet fik i øvrigt et lidt usædvanligt forløb, fordi arrangørerne undervejs smed omkring 35 ryttere ud, fordi de havde kørt over en jernbaneoverskæring, selv om advarselslyset blinkede rødt.

Blandt de diskvalificerede var danske Lars Bak og flere favoritter i form Dylan Groenewegen og Arnaud Demare.

Kasper Asgreen sad i den forreste gruppe og slap over sporet, inden alarmen begyndte at bimle.

Han skal efter planen i aktion igen i næste uge i De Brabantse Pijl, der er endnu et belgisk endagsløb.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce