Annonce
Nordfyn

Dans som genoptræning for hjerneskadede i Søndersø

Onsdag 11. december byder Hjerneskadeforeningen op til dans i Søndersø med et nyt dansekoncept "Rehappy Ballroom Fitness". PR-foto
Annonce

Søndersø: Onsdag 11. december byder Hjerneskadeforeningen op til dans i Søndersø. Her tilbydes et helt nyt dansekoncept "Rehappy Ballroom Fitness", som kombinerer glæden ved dans og musik med den fysiske træning, som man kan få ved at danse.

Konceptet er særligt udviklet til personer med en hjerneskade, men Hjerneskadeforeningen inviterer også andre med på dansegulvet.

- Vi mener det vitterligt, når vi siger, at vi byder op til dans. Vi ønsker, at alle med en funktionsnedsættelse og deres pårørende kan være med til at prøve det her nye koncept. Det hedder ”Rehappy”, fordi det handler om at skabe glæde, og fordi det også kan være en del af rehabiliteringen for personer, som er blevet hjerneskadet, siger Morten Lorenzen, som er direktør i Hjerneskadeforeningen.

- Vi danser de samme danse som i tv-programmet Vild med dans. Og vi danser også til moderne musik som f.eks. Justin Timberlake og Rasmus Seebach. Billetter kan købes på www.hjerneskadet.nemtilmeld.dk

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce