Annonce
Middelfart

Dans som genoptræning for hjerneskadede i Middelfart

Man danser som til Vild Med Dans. Der er bare ingen, der bliver sendt hjem fra ”Rehappy Ballroom Fitness”. Privatfoto

Middelfart: Den 10. december kl. 15.30-17.30 byder Hjerneskadeforeningen op til dans i Middelfart. På Vestre Skole kan man prøve et helt nyt dansekoncept "Rehappy Ballroom Fitness", som kombinerer glæden ved dans og musik med fysiske træning.

Konceptet er særligt udviklet til personer med en hjerneskade, men Hjerneskadeforeningen inviterer også andre med på dansegulvet.

- Alle med en funktionsnedsættelse og deres pårørende kan være med til at prøve det nye koncept. Det handler om at skabe glæde, og det kan være en del af rehabiliteringen for personer, som er blevet hjerneskadet, siger Hjerneskadeforeningens direktør Morten Lorenzen i en pressemeddelelse.

”Rehappy Ballroom Fitness” afprøves i flere fynske byer. Hjerneskadeforeningen tester konceptet af i samarbejde med Albani Fonden, som har støttet projektet, og hvis det bliver en succes på Fyn, skal det bredes ud til hele landet i 2020.

Billetter kan købes på www.hjerneskadet.nemtilmeld.dk

Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce