Annonce
Nyborg

Danmarks Naturfredningsforening: Det muliges kunst i Hjulby Mose

Nanna Billa Adamsen, formand for Danmarks Naturfredningsforening i Nyborg, er ikke uenig i kritikken af naturprojektet i Hjulby, som hun kalder "det muliges kunst". Arkivfoto: Kasper Riggelsen.
Annonce

Hjulby: Nanna Bille Adamsen, formand for Danmarks Naturfredningsforening i Nyborg, forstår godt den kritik af naturprojektet i Hjulby Mose, som Peter Pelle, Dansk Ornitologisk Forening og naturkonsulent, nu rejser.

Peter Pelle blev både "gal og ked af det" efter et besøg i Hjulby Mose.

Han forstår ikke, hvorfor man på den ene side sætter kvæg ud for at pleje den vilde natur og på den anden også udsætter bier og fasaner, der udkonkurrere den vilde natur.

Nanna Bille Adamsen vælger dog at tage et pragmatisk standpunkt i sagen:

- Jeg tror, vi skal se på det her som det muliges kunst. Vi har brug for projekter som Hjulby Mose. Hvis vi opnår gode resultater, kan vi måske bedre skabe mere af samme slags, siger hun og tilføjer:

- Der er ingen tvivl om, at vi mangler plads til natur. Flere og flere bruger naturen til at cykle i, gå på jagt og meget andet. Der er et virkelig stort pres på naturen. Men hvis vi går i dialog og hjælper hinanden med at finde gode løsninger, kan vi måske finde plads til endnu mere natur, for vi er flere og flere der ønsker det, siger Nanna Bille Adamsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Milioner på vej: Rahbæk Juel lover penge til både velfærd og vedligehold

Annonce