Annonce
Odense

Danmarks mindste pladebutik

Jens Nicolaisen reklamerer for, hvad han kalder Danmarks mindste pladeforretning.

Lille pladeforretning i Villestofte udvider med en afdeling i centrum - på 6,5 kvadratmeter

Odense: Glad Samler Records kan ikke længere være i lokalerne på Bækkelunds Have 33 i Villestofte i det nordvestlige Odense.

Derfor udvider pladeforretningen nu med en afdeling på Vesterbro 1F, hvor man rykker ind hos Minikræmmeren, fortæller Jens Nicolaisen, indehaver af Glad Samler Records.

- Med et gulvareal på blot 6,5 kvadratmeter bliver det ikke mindre end Danmarks mindste pladeforretning, og det stiller selvsagt krav til indretning og indhold.

- Pladeforretningen bliver indrettet med maksimal hyldeplads, så der kan være mange lp'er på lidt plads. Hver uge skifter jeg pladerne ud, så det bliver en ny oplevelse, hvis kunder kommer med en uges mellemrum, fortæller Jens Nicolaisen.

Annonce

På plademesser

Glad Samler Records er en specialbutik udelukkende med køb og salg af lp'er og singler på vinyl. Derudover er forretningen ofte at finde rundt om på plademesser i hele landet - også som arrangør i Svendborg, Horsens og Odense.

- Jeg skal i højere grad bruge plademesserne til at finde ting, som jeg kan præsentere i butikken ugen efter. Kunderne vil også få indflydelse på sortimentet. Hvis de for eksempel vil have mere reggae, må jeg jo ud at finde det, fortæller Jens Nicolaisen, der i august er vært for L.P. Plademesse på Kulturmaskinen i Odense.

Åbningen af Danmarks mindste pladeforretning sker tirsdag 2. august klokken 13.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Borgmester anede intet om Lindøs jordkøb: - Det kom som en overraskelse

Kerteminde

Vi har spurgt læserne: Skal vi passe på Lindø eller på naturen?

Sydfyn

Private havne raser over Svendborg Kommune: Man kan ikke lave regler med tilbagevirkende kraft

Annonce