Annonce
Assens

Danmarks billigste hus koster 80.000 kroner

Danmarks billigste hus kan erhverves for kun 80.000 kroner. Men det er også i absurd ringe stand ifølge ejendomsmægleren. Foto: Home Sindal
Annonce

NUSTRUP/SINDAL/ASSENS: Endelig en ejendomsmægler, som indrømmer, at en ejendom, som vedkommende har til salg, er elendigt. Det er Home, der betegner et hus som ”i absurd ringe stand”.

Huset ligger i den nordjyske landsby Sindal og koster 80.000 kroner. Så skidt med, at det lille hvide hus også kaldes for en ”villa”; det er kun 55 kvadratmeter stort.

Det er ovenikøbet sat ned med 70.000 kroner efter blot én måned på markedet. Dermed blev det altså 35.000 kroner billigere end Danmarks i sidste måned billigste hus ved Nustrup lige nord for Skrydstrup. Det blev solgt på kun én uge.

Huset i Sindal blev netop sat ned for at få betegnelsen ”Danmarks billigste hus”. Så er spørgsmålet bare, hvordan man gør det op, for efter prisnedslaget ligger kvadratmeterprisen på 1454 kroner.

Og så er det ikke landets billigste hus på markedet. For udenfor Assens på Fyn ligger et bindingsværkshus fra 1800. Det er til salg for 99.000 kroner, og så bliver kvadratmeterprisen kun godt 1000 kroner.

Huset ved Nustrup kostede 1.666 kroner kvadratmeteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Efter kuldsejlet festival: Caroline er overrasket over Kertemindes krav om tilbagebetaling af halv million

Sport

DHG tager imod kommende ligahold

Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce