Annonce
Fyn

Danmarks billigste hus er et idyllisk stråtækt på Fyn

For kun 75.000 kroner kan man erhverve sig en ejendom med en 1000 kvadratmeter grund og fem værelser. Foto: Boliga Selvsalg.dk
Prisen er sat ned med 62 procent på Danmarks billigste hus, der ligger på Vestfyn, tæt på Glamsbjerg. Et håndværkertilbud på 80 kvadratmeter med stråtag. Pris: 75.000 kroner.

Opdateret med nye oplysninger.

Fyn: 75.000 kroner. Så meget - eller så lidt - skal du af med for at fingrene i Danmarks billigste hus.

Huset ligger i landsbyen Voldtofte uden for Glamsbjerg i Assens Kommune cirka 30 kilometer fra Odense. Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Bindingsværkshuset er fra 1880, er på 80 kvadratmeter og trænger til en kærlig hånd, lyder det i salgsopstillingen på Selvsalg.dk:

- Den søde, ældre villa med stråtag trænger til renovering. Først til mølle til den pris, står der således i beskrivelsen.

Huset med en tilhørende grund på 1000 kvadratmeter og udsigt til marker og landsbymiljøet i Flemløse blev sat til salg i juli i år.

Siden da er prisen faldet med 56 procent og senest i oktober fik et prisdyk på 62 procent sat huset ned fra 199.000 til 75.000 kroner.

Annonce

kvadratmeterpris på 900 kroner

Ifølge Boliga.dk er husets kvadratmeterpris langt under gennemsnittet af, hvad huse normalt sælges til i Glamsbjerg-området, hvilket er 7300 kroner. Med en kvadratmeterpris på omkring 900 kroner for landets billigste hus sparer man over 6000 kroner pr. kvadratmeter.

De laveste salgspriser i landet finder man i Rødby på Lolland, hvor kvadratmeterprisen ligger på omkring 3300 kroner.

Se boligens salgsopstilling med billeder her:

https://www.selvsalg.dk/bolig/53564/voldtoftevej_14-5620-glamsbjerg

Opdatering: Ifølge hjemmesiden lader det til, at huset har fået en ny ejer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Medicinpriser på himmelflugt: Kom nu ud af starthullerne, sundhedsminister

Hvor er det dog fattigt, at sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke i et svar til Folketingets Sundheds- og Ældreudvalg ikke har et eneste konkret bud på, hvordan han vil forhindre de danske medicinpriser i at stige og falde så voldsomt, som tilfældet er. Svaret til udvalget er givet som følge af en række række sager, hvor blandt andre fynske pensionister har oplevet meget store udsving i medicinpriserne. Det sker eksempelvis, når medicinalvirksomhederne har forsyningsvanskeligheder, og de tilbageværende leverandører hæver prisen. Som avisen tidligere har beskrevet, kan det føre til pludselige prisstigninger på op til 1200 procent for uundværlig medicin. Ministeren vil, som det fremgår af dagens avis, undersøge "mulige tiltag", der kan forebygge, at medicinpriserne stiger eksplosivt. Og det er skam fint, at ministeren vil undersøge sagen, for det er altid klogt at undersøge tingene til bunds, inden man træffer vidtgående beslutninger. Det er imidlertid forunderligt, at ministeren ikke er nået længere i sagen. Det er veldokumenteret, at visse produkter på det danske medicinmarked svinger endog meget voldsomt i pris, og derfor kan sagen ikke være ukendt hos ministeren eller i hans ministerium. Derfor ville det være naturligt, at ministeren allerede på nuværende tidspunkt havde en plan for, hvordan han vil løse problemerne. Og at han derfor i sit svar til udvalget ville præsentere nogle håndfaste initiativer, der kan skabe ro om medicinpriserne til gavn for patienterne og dermed vælgerne. Men nej: Foreløbig skal sagen undersøges nærmere. Det skaber en forståelig utryghed hos patienterne, at priserne på nødvendig medicin fluktuerer så voldsomt, som tilfældet er. Hvis man har knogleskørhed, skal man naturligvis kunne få sin medicin uden at skulle frygte for voldsomme prisændringer. Man har som patient, specielt som pensionist med en stram økonomi, brug for, at der er ro om medicinprisen. Derfor må Magnus Heunicke ud af starthullerne. Nu.

Annonce