Annonce
Fyn

Danmarks billigste hus er et idyllisk stråtækt på Fyn

For kun 75.000 kroner kan man erhverve sig en ejendom med en 1000 kvadratmeter grund og fem værelser. Foto: Boliga Selvsalg.dk
Prisen er sat ned med 62 procent på Danmarks billigste hus, der ligger på Vestfyn, tæt på Glamsbjerg. Et håndværkertilbud på 80 kvadratmeter med stråtag. Pris: 75.000 kroner.

Opdateret med nye oplysninger.

Fyn: 75.000 kroner. Så meget - eller så lidt - skal du af med for at fingrene i Danmarks billigste hus.

Huset ligger i landsbyen Voldtofte uden for Glamsbjerg i Assens Kommune cirka 30 kilometer fra Odense. Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Bindingsværkshuset er fra 1880, er på 80 kvadratmeter og trænger til en kærlig hånd, lyder det i salgsopstillingen på Selvsalg.dk:

- Den søde, ældre villa med stråtag trænger til renovering. Først til mølle til den pris, står der således i beskrivelsen.

Huset med en tilhørende grund på 1000 kvadratmeter og udsigt til marker og landsbymiljøet i Flemløse blev sat til salg i juli i år.

Siden da er prisen faldet med 56 procent og senest i oktober fik et prisdyk på 62 procent sat huset ned fra 199.000 til 75.000 kroner.

Annonce

kvadratmeterpris på 900 kroner

Ifølge Boliga.dk er husets kvadratmeterpris langt under gennemsnittet af, hvad huse normalt sælges til i Glamsbjerg-området, hvilket er 7300 kroner. Med en kvadratmeterpris på omkring 900 kroner for landets billigste hus sparer man over 6000 kroner pr. kvadratmeter.

De laveste salgspriser i landet finder man i Rødby på Lolland, hvor kvadratmeterprisen ligger på omkring 3300 kroner.

Se boligens salgsopstilling med billeder her:

https://www.selvsalg.dk/bolig/53564/voldtoftevej_14-5620-glamsbjerg

Opdatering: Ifølge hjemmesiden lader det til, at huset har fået en ny ejer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Har du lært noget nyt i dag?

Det indbydende og varierede tag-selv-bord i medielandskabet varede i 10 år. Så længe siden er det, at DR åbnede DR K og dermed lukkede kultur i bred forstand helt ind til kakkelbordet i vores stuer. Siden er vi danskere ikke bare blevet beriget, men også forkælet med bl.a. dokumentarudsendelser om musikere, aftenlange operaer, smalle film og en ikonisk Kunstquiz. Hver dag kunne vi være sikre på at lære noget nyt. Om tre uger er kulturens tv-guldalder slut. Når halvdelen af DRs tv-kanaler fra 2. januar 2020 lukker, reduceres den linde strøm af oplysning og dannelse på DR K til en ugentlig dag på DR2 og en streamingkanal kaldet DR2+. Langt fra de oprindelige ambitioner, som den daværende medieredaktør havde om at ville "invitere alle, som gerne vil have oplevelser med kulturelt indhold, til det helt store tag-selv-bord med kunst, kultur, historie, musik, design, arkitektur, mode, dramaserier fra DR-arkivet og fiktion fra hele verden". Ak. Sådan skrev indbyggerne i Palmyra på deres dødes grave, og sådan kunne vi også sige nu. Eller også kunne vi mene, at det kun er rimeligt at lukke DR K, når mediebilledet har ændret sig så voldsomt i løbet af de seneste 10 år, som det har. Det er evident, at flow-tv taber terræn i en udvikling, der allerede er beskrevet vidt og bredt. Men anderledes er det med kulturprogrammerne. De bliver netop det meningsgivende og sammenhængende, når resten af verden bliver serveret i underholdende småbidder. Det er i kulturen, vores horisont har mulighed for at blive udvidet, når vi ikke kan rumme flere af Bagedystens festkager og end ikke kan hidse os op over, at Vild med dans handler lige så meget om seksualitet som benarbejde. Et plaster på såret er det derfor, når kulturminister Rasmus Prehn som en del af finansloven annullerer besparelser for i alt 764 millioner kroner på landets museer. Det redder desværre ikke DR K, men det giver os lejlighed til at slukke tv'et og søge ud i virkeligheden og blive klogere.

Annonce